01-03-2014, 21:10 

W piątym wymiarze jest mowa o przemieszczaniu się bez poruszania, a co do Mystika to nie wiem o co chodzi, ale widzę podobieństwo pisowni

Ja piszę artykuł łączący fizykę kwantową i rozwój świadomości, ciekaw jestem: na czym polega to pozbywanie się osobowości?
	Gandera napisał(a):he, he
Mystic chyba mówił gdzieś, że jest dyslektykiem?
    Gandera napisał(a):się 'oświecić'tylko Bóg / Stwórca może nas oświecić a reszta to pic
 Gandera napisał(a):(wygląda na przejście w 'czwarty wymiar' w artykule )ja by proponowałem nie pchać się w rożne wymiary bo każdy wymiar to dodatkowy czas , zmarnowany

Seweryn1974 napisał(a):Ja piszę artykuł łączący fizykę kwantową i rozwój świadomości,
 jaki cel ?Seweryn1974 napisał(a):No jest bardzo ciekawy, tym bardziej, że koreluje z fizyką kwantową, nie trzeba się przemieszczać, aby byc w innym miejscuzacznijmy od tego ze miałem w 2012 mieć jabłko jak pomyśle :angry-tappingfoot: a 2015 miał być 5 wymiar
 Ale drugiej strony nawet Bóg powiedział uwierz a dostaniesz 
 tez może zacznijmy od tego ze to chodzi o czystego duchem  

ale tylko czysty dostanie jabłko  

wiec wiadomo gdzie prowadzi ta droga  :lezka:

Seweryn1974 napisał(a):Mystic: Nie tylko , żeby mnie poskromić musieli mnie całego lub wszystko we mnie zlikwidowaćpisze musieli , a ty myślisz ze świat należny do ciebie i tylko śmierć nie opanowałeś ?
Czyli już jesteś poskromiony.
Seweryn1974 napisał(a):Generalnie ja uważam, w przeciwieństwie do ciebie, że nie można wszystkiego zrzucić na jabłko w raju. i
 taki wniosek , kiedy , gdzie  

My teraz tu, jakby nie jabłko to nie wiem co by było   

dali wilkowi jabłko i wilk zgłupiał , króliki go ucałowali i zrobili maskotkie     

no i to tyle pewnego dnia zabrakło jabłek   
  iiiii chyba rozumiesz co się stało   :scared-eek:  :scared-eek:  :bow-blue:  :bow-yellow:  :angry-devil:  
  :angry-tappingfoot:  :violence-torch:  :violence-hammer:  :violence-rapidfire:  :violence-blades:  

Seweryn1974 napisał(a):Ciągle budowa mózgu, grzesznicy, jabłko w raju...po co uderzać w takie wysokie tony.o budowie mózgu nie pisałem nic
  dawno  

miała być niebieska tabletka   

Seweryn1974 napisał(a):A czy ja pisałem, że tylko śmierci nie opanowałem?To nie stwierdzenie i nie na rzucania mojego myślenia tylko połączenie do tematu był sobie mądry człowiek
   no tak pogadali .Mystic napisał(a):ja by proponowałem nie pchać się w rożne wymiary bo każdy wymiar to dodatkowy czas , zmarnowanywiec te wielkie umysły plus duchowość jest ok ,

zresztą sam piszesz Seweryn1974 napisał(a):inna sprawa, że nie do końca wiadomo o co ci chodzi,

Ale jak chcesz...
	Seweryn1974 napisał(a):Mystic cały czas to samo, a jak ktoś ci to udowodni wykręcasz kota ogonemnie, podałem tobie cytaty ze mówię co innego , nie zauważyłeś ? ze popierałem się cytatami

jaką mamy zgliembic   
  teraz Idzi luźna rozmowa chyba a nie teorii  
	Seweryn1974 napisał(a):Nie zauważyłeś, że obojętnie o czym się rozmawia: podświadomość, przyciąganie, duchowość, zawsze biblia, grzech, jabłko, ograniczenia itd...a nie za uwarzyłeś tytułu tematu ? rozmawiamy my w 2 tematach o podobnej tematyce .
Wiesz, ja to znam z doświadczenia: uważaj, na kogoś, kto podkreśla jaki to on jest rozwinięty duchowo - bo to są zazwyczaj najbardziej podstępne typy..
Odnośnie teorii, czytałeś o 5 wymierze, wiesz co to wspólnego z efektem kwantowym?

i ze tylko to słyszysz  

Potem można to rozwinąć

i ze tylko to słyszysz  

Mystic napisał(a):ja wiem ze każdy tu czysty.![]()
![]()
  ale ona nudna jest nic się nie dzieje w nej  

Piszesz to co chcesz, nie czytasz uważnie co pisze druga osoba.
 Seweryn1974 napisał(a):Sorry Mystic, ale puszczają ci nerwy
 ogólnie podchodzie na luzie  

Mystic odpowiedział brawo 
	Seweryn1974 napisał(a):nic nie wiadomo, i nic nie na temat.

Ja układaniem swoich spraw zajmę się bez ciebie. Zadowolony? 
  Problem jest tego typu, że na siłę udajesz, że nie widzisz tego co piszę.
 która nie może ruszyć z miejsca właśnie w wyniku tego, że masz b sztywne poglądy postawę.

Plaza słonce