Wiesz  co ja się  już boje śnić. Co chwilę  mam  takie  sny,że  głowa mała i je pamiętam nie wiem  od czego to zależy? Czy to ma być jakaś wskazówka dla mnie żeby tym się zająć?

Liczba postów: 68
	Liczba wątków: 0

Reputacja: 
0

Ja miałem kiedyś tylko koszmary i prorocze sny. Potem miałem okres czarnych/pustych snów. Od jakiś 3-4 miesiecy śnią mi się naprawdę dziwne rzeczy i sam bym był za tym, by ktoś mi je wyjaśnił, bo wiem, że to cykająca bomba w mojej psychice, ale są tak dziwne, że nawet te wcześniejsze wydają się przy nich jak zdanie "Ala ma kota", teraz wyglądają bardziej jak przesłanie z frazy "Ala ma siniaki".
Jeśli masz je pamiętać, to będziesz je pamiętać, chyba, że sama uznasz za tak absurdalne, że sobie je sama wyrzucisz z pamięci. Taka jest moja opinia.

śnił mi się zabójca,któremu pomagałam  uciec byliśmy  w budynku   pełnym ludzi z  bronią. On  do  nich strzelał  ja  też starałam sie  uzyskać   broń,ale  ona nie miałą  pocisków  broniłam  się  jakimś  metalowym przedmiotem,ale    mężczyzna   był  bardzo mocno zbudowany. Strzelali  do mnie,ale     nie trafiali  ja  strzelałałam,ale  nie miałam  pocisków. Potem  Tego zabójce skuli   tak  jak w  tym   filmie  milczenie owiec.  I ja się go pytałam  czy nie jest Hanibalem a on  ,że  kt t jest   itd. Potem sen  mi się przeniósł na sale   gdzie się  trenuje karate  nie byłam  ubrana   w karatekę,ale  tylko od niej spodnie jakaś  dyskusja się wywiązała z  tego z prwadzącym  bo on  podziękował  za jakieś wsparcie  dla Macka   nie wiem   skąd  to imie. Ja na to,że mi  nikt nie pomógł a mam   kontuzje kolana  ja  tylko mogę podziękować NFZ. byłam  poirytowana, Potem przyszedł  mały  blond  chłopiec  bez  dłoni. Znowu  mi się sen  przeniósł  do  jakiegoś  pokoju z wieloma  ludzmi   mężczyznami  kobietami. Pozyczałam  pieniadze. Potem męska   czesc miała  pretensje ale  o tym nie wiedziałam  do poki jedna z   kobiet się  nie wkurzyła. Najlepsze jest  to,ze do  facetów się zalecałam. Potem powiedziałam  tej dziewczynie co  o niej myśle  wybiegła   do łazienki ja za nią  i ją  przeprosiłam wysłuchałam i przytuliłam  na  zgodę. Tak  mocno.

Liczba postów: 5.192
	Liczba wątków: 225

Reputacja: 
3.054

W twoim snie o strzelaniu widac jakis strach przed konfrontacja z kims, boisz sie, ze w dyskusji nie starczy Ci argumentow lub slow (naboje) , ze nie bedziesz potrafila sie obronic. Kontuzja kolana pokazuje na Twoja sztywna postawe wobec kogos, nie chcesz przed kims zgiac tego kolana, nie chcesz przyznac komus racji. Sny mowia o Twojej bezradnosci w kontaktach z kims, wolisz uciekac od tej osoby albo problemu niz przyznac komus rację. Dostalas wskazowke w tym snie aby to przepracowac, stawic czolo temu lękowi i doprowadzic do spokojnej rozmowy bo samo to sie nie rozwiąże. 
Chlopiec bez dloni symbolizuje znowu niechec do wyciagniecie reki na zgode . Zastanow sie z kim jestes w konflikcie i rozwiaz go pokojowo.

Byłam  po między blokami   byłam z dwoma  psami  i dwójką  dzieci  podziwiałam  nowe  bloki,że  tam  bym  chciała mieszkać a  tu nie. Tam jest  fajny taras  a tam wyjście na balkon. Nagle  pies mi zwiał  pobiegłam  między blokami  zapomniałam się ,że mam dwójkę dzieci pod  opieką. Nagle mój pies  wybiegł za bloku  i dobiegł  do  psa   ten pies się najeżył  mój się położył. Do właścicielki krzycze,że ona  nic nie zrobi. Ta  kobieta po 40  do mnie tak wiem pani  Doroto a ja skąd pani zna moje imię a ona,że obiło jej się   uszy a ja  yhym. zdziwiona   gdzie są moje  dzieci  a one były   na placu zabawa zawołałam je ,żebyśmy  wracali przyszli  plac zabaw był wypełniony dziećmi. Nagle na ławce leżał mój  kolega zasnął  bo było  bardzo gorąco ja  go  wziełam za  głowę pogłaskałam  no dobra kochanie  czas wstawać  on wstał. Nagle  zrobiło się ciemno zimno  zamieszanie  zblizała się  okropna  burza  szukałam dzieci.On  nagle znalazł się w samochodzie   w którym do nas  podjechał zapakowałam wszystkich bez wyjatku  jechaliśmy  było ją słychać  wycieraczki nie  nadążały zbierać  wody aż  tu  nagle jak nie walneło jak  piorun  pojawił sie na  pól nieba zawiozł nas do domu.

Co oznacza stosunek seksualny z mężczyzną, który posiada zamiast penisa waginę?

Było to we śnie w przymierzalni

śniły  mi się moje zęby a dokładnie  ruszająca się  ósemka  ruszałam nią i  tak ruszałam. Moje zęby są określane jako białe i takie  też  były w śnie. Koleżanka  wzięła  chusteczkę  i pociągnęła  go tzn  wyrwała. Powiedziała  tak dużego zęba z  tak pięknym  korzeniem nie widziałam leciała mi krew  a pod krwią ujrzałam  zęba białego zęba. Przestraszyłam  się  jak  to z korzeniem wyrwałaś no tak z korzeniem  a ja na to  do koleżanki patrz a ona widzi jak rośnie następny  ząb.

Śnił mi się kolega, z którym szłam  na spacer przechodziliśmy obok  magazynów. Chcieliśmy wejść  do sklepu znajdującego się między  nimi,ale jak zeszliśmy znaleźliśmy się w   remontowanym magazynie z  trzema  robotnikami jeden  robił  dach drugi  przybijał  deski, a ja  rozmawiałam z  tym  ostatnim mężczyzną  ok 40 lat  dobrze nam się gadało  pytałam się co  tu ma być  bo przepiękne  pomieszczenie  takie  duże. On  na to,że sklep. A ja  ok  wyszliśmy  przez podnoszone drzwi i zobaczyłam obok znowu  robotników  wchodzących do pomieszczenia obok. na przeciwko stała przyczepa,w której sprzedawali jedzenie  i piwo. ZA Przyczepą  było widać  pole uprawne  z  przeoraną  ziemią i  gdzieniegdzie zieloną   trawę. Za  to z drugiej strony było widać  las  z liściastymi drzewami. Wyszliśmy  znaleźliśmy drzwi,które  były  wejściem  do sklepu kolega  wybrał 250zł z  bankomatu zostało mu 719 poszliśmy do sklepu a  tam  pełno  nowych kurtek nie mógł wybrać  sobie kurtki. Dodatkowo pojawiła sie  bluza ,ktora mi się spodobałą  byla  czarno czerwona.Więcej czerwonego   bo wstawki  czarne  bez  kaptura  obcisła jak  ją  ubrałam. Byłam  bardzo zadowolona z  tej bluzy.

Śnił mi się  mój  blok,w  którym byłam z  kobietą młodą  kobieta,która  ozdabiała sobie paznokcie atmosfera  była przyjacielska. Nagle wyjrzałam przez okno i  zobaczyłam  silny  wiatr,który  wyginał latarnie latarnia  była solidna   betonowa  tak ja wyginało,że bałam się że wybije  szybę a ona stała wyżej niż  blok nagle  runeła  z  tymi  betonowymi  blokami a po chwili spojrzałam w  górę bloku i on zaczął sie  rozwalać od czwartego piętra zaczęłam  uciekać nie zdązyłam złapałam za klamkę  drzwi  i mnie przysypało  obudziłam sie przerażona.

Przeniesienie aktualnych zjawisk pogodowych w podświadomość senną...Naturalny odruch lękowo - obronny związany z wizualizacją pregoknicyjną...
Spokojnie...