21-11-2013, 16:19 

A co wedlug was oznacza kapłan na koncu rozkladu w pytaniach o sprawy zawodowe? Czy tylko chodzi tutaj o znalezienie swojego powolania? A co oznacza np.w finansach? Bo mnie ta karta ostatnio stale przesladuje  

Może nawet pomoc kogoś w pracy 

sansevieria napisał(a):A co wedlug was oznacza kaplan na koncu rozkladu w pytaniach o sprawy zawodowe? Czy tylko chodzi tutaj o znalezienie swojego powolania? A co oznacza np.w finansach? Bo mnie ta karta ostatnio stale przesladuje
	sansevieria napisał(a):A co wedlug was oznacza kaplan na koncu rozkladu w pytaniach o sprawy zawodowe?To zależy jakie znaczenie ma karta na końcu TEGO rozkładu. Na jakie pytanie odpowiada?

Ale nie o to mi chodzi, zreszta tutaj tez nie zauwazylam jakies glebokiej transformacji  

Często pracując pod patronem Kapłana, jeszcze nabędziemy nowe dyplomy i certyfikaty. 
 Już kilka razy mi się to rzuciło w oczy, że w ten sposób postrzegasz tę kartę. Dla mnie to jedna z gorszych kart w całej talii, a jej plusy są sztywne jak krochmalona pościel  

Dziękuję za te kilka kolejnych słów z Twojej strony, no i za komplement również dziękuję