09-05-2011, 20:08 

mela45 napisał(a):Tarot daj sobie spokoj i odpusc bo to jest juz mało smieszne.a kto powiedział że to ma być śmieszne?
mela45 napisał(a):Tarot daj sobie spokoj i odpusc bo to jest juz mało smieszne.a kto powiedział że to ma być śmieszne?
tarot.marsylski napisał(a):a weź się dowal ode mnie i moich blokad
  One chyba ciagle mi towarzysza
 To bardzo mile uczucie. Odkad mam tego swiadomosc jestem spokojna wewnetrznie 
Super stan.

Sanna napisał(a):Ivanoko, ja jeszcze wroce do Archaniola Gabriela, wdlug objasnien w moich anielskich kartach jego imie oznacza "Bog moja sila", jest On poslancem prawdy. Gabriel mowi o zadaniach jakie czekaja nas w zyciu, pomaga tez odnalezc cel zycia. Wiec to moze nie przypadek, ze to wlasnie On przyszedl do Ciebie we snie.. 8-)
edit. tak jak pisalam wyzej, wyciagnelam te moje anielskie karty, przeczytalkam o Archaniele Gabrielu, napislam posty.. a teraz wzielam te karty raz jeszcze do reki, potasowalam i wyciagnelam jedna.. wlasnie Archaniola Gabriela...

lazurowa napisał(a):Racja. A anioły w snach piękna sprawa.

to ja też napisałam, chociaż już gdzieś wspominałam na tym forum o tym spotkaniu moim z aniołem  
	Proteus napisał(a):Skoro mam predyspozycje do pracy z Aniołami, pracuje z wieloma taliami kart anielskich, ale nigdy się mi nie przyśnił Anioł. Bardzo bym chciał aby mi dał jakiś znak,że jest przy mnie i mnie chroni...

Wszystko bedzie dobrze...