15-10-2013, 11:25 

w zeszłym tygodniu ktoś przyprowadzil mi swoje dzieci .. 
 - Pytanie kto to taki i ile tych dzieciaczkow

w zeszłym tygodniu ktoś przyprowadzil mi swoje dzieci .. 

:laughing-rofl: 

czysta kalkulacja  
 a żarty jak najbardziej wskazane w każdym wieku.

i byla to

Zebona normalnie pojawił się na mojej buźce uśmiech od ucha do ucha  

super zinterpretowałaś karty  

jestem pod milym wrazeniem ze tak szybko zgadlyscie 

ale co jak co... zdolne te nasze wiedzmy 

sobie do jutra może znikna , tym bardziej ze to dzikie kocięta na mój widok wialy, ale za chwile przychodzily z powrotem.
  ,kocicy ani widu ani slychu 
  .I co.. dobra mama czlowiek dala  jedzonko z mleczkiem podrzukom i sie zaczelo . Zamieszkaly w stercie drzewa , zawsze co rano niewiedzac czy sa wolam 
  kitka -kitka- a to malenstwo odpowiada... iiiii-iiiii i leci w te pedy domie ,ale na bezpieczna odleglosc boto dzikie jest 
  A najlepsze to to ze rodzinka się powiekszyla gdyż mój malenki po paru dniach poszedł i przyprowadzil takie samo male kocie jak on
Ja mimo wszystko jestem szczesliwa nobo maleństwa się bawia i niesa samotne ,a Ja każdego ranka widze radość nieporadnego malucha lecącego w moja strone z nieodlacznym ..iiiiii-iiiiii 

tobie karty ladnie opowiedziały co i jak ze dziecko(Glupiec) zostało przeprowadzone z jednego miejsca do drugiego( 6 mieczy)  

swietna interpretacja( Kochanki) dwa kocięta -jak i wybor miejsca ,4 bulaw -w ogrodzie za pozywieniem i to ze sie cos  okocilo- jak i ze się zaopiekowalam 

Lila 
   tak... Ty jako pierwsza zgadlas ze to zwierze   

gratuluje