22-03-2013, 21:16 

Piękne są te karty.

Iwona napisał(a):Gosia jesteś niesamowitaIwonko![]()
![]()
![]()
  nie jestem. Parę dni temu syn pokazał mi, jak wyszukiwać w Google za pomocą obrazu.  
 Pozdrawiam Cię serdecznie  

Dagaa napisał(a):XEndriu napisał(a):Mam pytanko - czy Boski Tarot mocno odbiega od ogólnie przyjętej symboliki?
Moim zdaniem nie, karty są naprawdę bardzo czytelne i nie powinnaś mieć z nimi większego problemu.
Jednak uczulam, że talia ta jest bardzo delikatna i podatna na uszkodzenia, dlatego też ostrożnie trzeba się z nią obchodzić.
 ... to moja pierwsza talia i miłość od pierwszego dotknięcia 
	Gośka napisał(a):To talia stworzona dla potrzeb serialu Carivale, nie jest dostępna w sprzedaży.

Le Stelle napisał(a):Myślisz, że talie będą faktycznie sprzedawane w cenie regularnej po tej przedsprzedaży? Ja miałam odczucie, że po prostu zanim puścili w regularny obieg, to już wykupiono cały nakład...Le Stelle, wygląda na to, że miałaś rację.

Bo widzisz, tutaj rozmawiamy o wrażeniach estetycznych 

Sama przeżywałam wielkie rozterki nad Illuminati... Karty są tak kolorowe, intensywne, "bogate"... potrafią urzec. Chociaż na chwilę obecną sama nie wiem do końca, co o nich myślę. Chyba za duża jest rozpiętość między kartami, które baaardzo mi się podobają, a tymi, które mi nie pasują... Mam nadzieję, że fajnie Ci się będzie z nimi pracowało 

nigdy jej nie miałam, ale widziałam "w użyciu". Podobnie Tarot Marzyciela... ale już LLewellyn to długo było moje marzenie - z którego na razie, tymczasowo, wyleczyłam się 
 Żubrówka napisał(a):Rani!
Ile kosztuje Illuminati?
W Polsce chyba go jeszcze nie ma?