Liczba postów: 2.140
	Liczba wątków: 12

Reputacja: 
15

Iwonko ja się zakochałam w obrazach cyfrowych  jeszcze na etapie tworzenia ... zakochałam się w denarach - wpływy azjatyckie  bo mam słabość 
kiedy dostałam tę pierwszą edycję pozłacaną   byłam rozczarowana - w jakimś sensie było wszystkiego za dużo ... taki tłok, że nie  mogłam nawet  się nią cieszyć 
no i sobie leży w skrzyni 
a teraz kiedy zobaczyłam tę zwykłą  wersję  ... zakochałam się na nowo  bardzo mi się  podoba 
Iwonko a gdzie kupowałaś?  bo  sprawdzałam na amazon i była tam ciagle tylko ta wersja pozłacana

Liczba postów: 606
	Liczba wątków: 8

Reputacja: 
0

ja się przymierzam albo do Mony Lisy, albo do Pagan tarot. Kusi mnie też coś delikatnego i wręcz na pierwszy rzut oka "infantylnego" jak Hello Kitty, albo Magical Forest.

Liczba postów: 1.011

Reputacja: 
105

Iwonko, chciałam Ci podziękować za informację o Illuminati Tarot. Od jakiegoś czasu zbierałam się z zamiarem zakupu. Cena rewelacyjna. Przegapiłabym moment jak nic, gdyby nie Twój post. Chciałam kolekcjonerską, ale zwykła też mnie bardzo cieszy. Już zamówiłam i czekam z niecierpliwością na dostawę.

Reputacja: 
105

A ja zaczynam się martwić, bo to wersja anglojęzyczna.

Liczba postów: 1.356
	Liczba wątków: 288

Reputacja: 
0

Tylko niestety dołączona książeczka-instrukcja nie będzie w polskiej wersji, chociaż nie znając języka można sobie poradzić z pomocą internetowego  tłumacza.

Liczba postów: 1.959
	Liczba wątków: 23

Reputacja: 
3.221
Znak Zodiaku: Skorpion ♏

Galateo, karty piękne sama je posiadam,są z takim przepychem,przyciągają wzrok a ja juz dawno kupiłam Pictorial Key Tarot i bardzo mi się dobrze z ta talią kart pracuje

Reputacja: 
105

Margita, podejrzewam że każde karty do Ciebie już mówią. Do mnie pewnie też, tyle że słabo je jeszcze słyszę i potrzebuję przewodnika. Ale jest coraz lepiej. Może się uda.