06-12-2012, 20:19 

W końcu z radością mogę napisać, że doszła do mnie nareszcie talia Vicotrian Romantic... 
 Prosto na Mikołajki 

Talia jest prześliczna. Niepokoją mnie jedynie te złocone brzegi... ciężko przewidzieć, jak to się będzie zużywało przy normalnym korzystaniu z kart. Póki co - nowiutkie są piękne... Kolory, papier... 
Pozdrowienia dla wszystkich fanów tej talii

Prosto na Mikołajki 

Talia jest prześliczna. Niepokoją mnie jedynie te złocone brzegi... ciężko przewidzieć, jak to się będzie zużywało przy normalnym korzystaniu z kart. Póki co - nowiutkie są piękne... Kolory, papier... Pozdrowienia dla wszystkich fanów tej talii

- czy to te karty?
	![[Obrazek: 6lnqw9cow0qp_t.jpg]](http://images.tinypic.pl/i/00218/6lnqw9cow0qp_t.jpg)

Większość z nich nie jest realizowana, co własnie demotywuje  
 , niedotrzymywanie postanowienia wchodzi w nawyk  :uoee:  łatwo znajdujemy rózne usprawiedliwienia itd. Zatem lepeij nic nie postanawiać na Nowy Rok, chyba że realizację wszelkich postanowień  
 i praktycznie korzystam z niego często, w prawdzie złote brzegi jeszcze się nie ścierają, ale no właśnie jest jedno ALE, trzeba okropnie uważać z tą talią podczas tasowania.
 Nie ukrywam , że mimo znając już ciut karty klasyczne ,wszystko jest jakoś u mnie porozrywane