To i ja się dołączę, bo właśnie takie rozważania bardzo pomagają w doskonaleniu się i każda uwaga jest na wagę złota, jesteście super dziewczyny
A ja myślę tak.
Karta główna w niespodziankach to Koło Fortuny, a więc można powiedzieć, że na pewno wiąże się to z jakąś zmianą - i stawiałabym na to, że to los mu szykuje tę niespodziankę/a więc nie jest to jego działanie/, on tylko będzie się musiał do tego odnieść-może też tylko przyjąć coś do wiadomości i nic z tym nie zrobić.
Dalej As Puch, QBuław.
Katarynko - podobnie odbieram Asa Puch., zresztą jak wszystkie Asy, tutaj ta karta tylko i wyłącznie mówi o pojawieniu się nowych emocji, a czy dobrych? - tego nie odczytuję w ten sposób, bo może być różnie, a dlaczego tak myślę?
Koło jest zmienne, zaskakuje i czasem wymaga szybkich decyzji, karta QBuław to też sporo energii, dynamizmu, a kobieta w tej karcie wie czego chce i pokazuje to bez skrupułów.
Nie potrafię ocenić na razie kim owa Pani jest czy to Ty, czy jakaś inna, tym bardziej, że wspomniałaś o 10-tkach w jego uczuciach,rodzinie.
Cóż więc znaczą te 10-tki-pełnię szczęścia? zadowolenia? - może tak, ale wiesz jak to jest z tą pełnią, może być przesyt i co pozostaje aby na nowo poczuć power, tak potrzebny na to, aby jutro było dniem, na który się czeka?
QBuław dla mnie/zaznaczam dla mnie/ to kobieta z zewnątrz - w sytuacji gdy stawiamy rozkład na stałą relację, a wy przecież tworzycie stały związek, prawda?
Ty byś wyszła jako QKielichów lub QDenarów, tak myślę.
QBuł. może więc być kimś zupełnie nieznanym, ale też i znajomą lub jak ktoś już napisał szefową, jeśli faktycznie takowa jest, a As Puch. tutaj, wcale nie musi być od razu romansem, oj nie!.
Ta kobieta jako QBuł. dominuje ten rozkład, pokazuje się jako osoba przejmująca inicjatywę wobec Twojego partnera, a o co jej chodzi?
Jeśli wasza relacja jest o małej zażyłości, to możesz być Ty tą QBuław, ale Tobie tylko oceniać na jakiej stopie jesteście, i wtedy faktycznie wykażesz się inicjatywą, zaskakując go swoją postawą i uczucia ulegną ożywieniu, jak to było na początku między wami, czego od serca życzę Asiu927