Boski Tarot u Hazar

Witaj Blue

Pytania: Czy otrzymam golden ticket od ostatnich praktyk które zakończyłam czy jednak muszę po prostu zacząć prace tam gdzie mi przydzieli szpital? 
VI Kochankowie - Powinnaś go otrzymać jeśli sobie odpowiednio pomożesz. Jeśli jest ktoś kogo możesz uwieść, to ten bilet zostanie ci przekazany. Pokazał się na 6 mieczy, jak opiekun praktyk, czyli wszystko w twoich zmysłowych ustach.

czy w tym roku w kwestii uczuciowej coś sie zmieni czy pozostaje mi samotność do końca tego roku?
5 Monet - Na razie pozostaje, nie ma na ten moment kandydata w twoim zasięgu. Trzeba by się też odpowiednio zaprezentować, bo pokazuję się bieda i desperacja, to może trochę odstręczać. Teraz ciężko trafić na filantropa. Warto pokazać że nie jest się nadmiernie spragnionym i wygłodzonym relacji związkowych, bo wtedy nikt się nie obawia o swoją wolność.

chciałabym zapytac skad mozemy sie znac i czy jest szansa na komunikacje lub spotkanie z ta osoba.
 XXI Świat - To jakaś osobistość, jego po prostu wszyscy znają. Spotyka się ze wszystkimi i rozmawia. To playboy co żadnej nie przepuści, ale też przy żadnej się nie zatrzyma. Na dawce nasienia idealny, bierze się za wszystkie, ale do związku już niekoniecznie. Nie poświęca więcej niż jeden wieczór danej kobiecie, bo zwyczajnie wszystkie są jego.

Tak to się pokazało. Z miłością na razie krucho, bo pokazujesz sie jak wampir, tak jakbyś nie miała życia w sobie i szukała żywiciela. 
A uczucia to " handel wymienny". Tu musi cały czas przepływać w obu kierunkach, a u ciebie na razie trzeba by zbiornik napełnić. Czekaj cierpliwie , pracuj nad poczuciem wartości i za chwile ktoś się pojawi. Bilet zaś zależny od twojej kreatywności.

Wszystkiego dobrego 
Hazar 

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar, 
Dziekuje za poswiecony czas. 
Komunikuje sie z moja Practice Assessor ktora mnie uczyla na praktykach i przypominam jej o sobie i ze chce prace tam dostac. Dzis mi napisala ze zamierzaja miec spotkanie i bede na ten temat rozmawiac. A jaki bedzie wynik to sie okaze. 

Kiedys w starej pracy podobal mi sie facet w moim wieku widac ze playboy ale z nim nie mam kontaktu, duzo znajomych mial. Szkoda ze tak to sie pokazuje. Czyli na rodzine nie mam szans. 

Racje masz co do kwesti uczuc i mojej osoby w tej chwili. Wrakiem jestem, wiec nie ma kogo nawet przyciagnac. 

Jak moge pracowac nad poczuciem wlasnej wartosci, wiem ze to glupio o to pytac, ale to nie jest latwe. 

Dziekuje 
Blue
Odpowiedz

Blue

Najlepsze metody to chłopski rozum i analogia. Przełóż wiedzę którą już zdobyłaś w opiece nad żywym organizmem i zastosuj analogiczne na sobie. Jeśli to była roślina to wiesz jak działać. 

By kwiat mógł pokazać swoją wartość, trzeba go podlewać nawozić, zapewniać odpowiednią ilość światła, chronić przed chorobami i szkodnikami.
Wszystko musisz to przełożyć na siebie, a czynniki wspomagające rozwój bądź nie, na otaczający cię świat.

Przykład - 
Szkodnik - to może człowiek który cię podgryza kąśliwą uwagą
Światło - jasne treści w mass mediach i książka, które rozświetlają umysł.
Woda - czyste emocje, nie podlewaj sie brudami.

I tak dalej i tak dalej 

Tylko w twoich rękach jest budowanie własnej wartości Oczko  i najlepiej będziesz wiedzieć jak i w jakiej kolejności to robić.

Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(08-07-2025, 21:07)Hazar napisał(a):  An_9

Pytanie: W jaki sposób ten ból mogłabym wyrazić/wyrzucić? Tak by przyniosło jakąś ulgę/ukojenie? 
XIV Umiarkowanie - Nie ma tu złotego środka czy cudownej recepty. 
Po prostu trzeba zachować umiar w każdym aspekcie swojego życia. Ból bierze się z braku lub z nadmiaru. 
Zwyczajnie - brzuch rozboli cię z dwóch powodów, albo z głodu albo z przejedzenia. 
Jeśli będziesz go z umiarem napełniać z zachowaniem równowagi suchego (ogień) i mokrego (woda) wszystko wróci do normy. 
I tego się trzymaj, Umiaru.

Lub/ czy sama znajdę jakiś sposób?
Król Buław - Tak, bez problemu, wiesz jak trzymać swoje życie w garści. Masz siłę, charyzmę i niezachwianą Wiarę. Zacznij korzystać z dobrodziejstw którymi obdarzyła cię Natura.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Witaj! 
Weryfikuję, może i charyzmę mam ale wiarę co chwilę tracę, ten ból nie zejdzie ze mnie nigdy, wypaliłam się, straciłam sens i wiarę w ludzi poprostu. Nie znalazłam sposobu, umiar staram się utrzymywać ale co z tego jak w sercu jest ból i poczucie niesprawiedliwość.
Jak czuję, że jest lepiej to za chwilę dostaję od życia w twarz.

Mam wrażenie, że moje serce już się nie sklei, jak pękło to pękło porządnie, tak bardzo się starałam w relacjach i związkach tak bardzo kochałam że już mi się wyczerpała bateria.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia Buźki
Odpowiedz

Witaj, czy w roku następnym firma w której pracuję będzie jeszcze istnieć? Podaję dane na priv. Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz

An_9 

Dziękuje za weryfikację Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Rozalka 

Pytanie: czy w roku następnym firma w której pracuję będzie jeszcze istnieć?

4 monet - Istnieć powinna, ale zmniejszy zakres działalności, zatrudnienie, a środki ulokuje na bezpiecznych lokatach poza majątkiem firmy. 
Brak rozwoju i inwestycji. Prawdopodobnie powolne wygaszanie działalności.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dzięki 
Jak co miesiąc proszę o wróżbę na wrzesień w temacie miłości. 
W niedzielę weryfikacja sierpnia. 
Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: Proszę o wróżbę na wrzesień w temacie miłości.

XIII Śmierć - Ten temat we wrześniu jest zamknięty.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Co to oznacza? Możesz rozwinąć?
Odpowiedz

Wrzesień po względem miłosnym będzie martwy. 
Nawet jeśli zrodzi się nadzieja w twoim sercu, bo ziarno padnie na podatny grunt, to Ogrodnik wsiądzie na " konia" i odjedzie. 
To uczucie zmarnieje bez podlewania i uschnie. 
Wrzesień nie będzie sprzyjającym czasem dla miłości.

Odpowiedz

Dziękuję
Odpowiedz

Mam jeszcze jedno pytanie. Dotyczy mojej przyszłej pensji. Czy szef zechce mnie oszukać i zapłaci mi mniej niż zwykle ( netto )? Czy da tyle co zawsze i będzie bez problemów? Pozdrawiam 🫂
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: Czy szef zechce mnie oszukać i zapłaci mi mniej niż zwykle ( netto )? Czy da tyle co zawsze i będzie bez problemów?

3 Miecze - Oszustwa nie widać ale to bez znaczenia, ty i tak to odbierzesz w ten sposób. Poczucie krzywdy nie pozwoli zobaczyć faktycznego stanu sprawy, a łzy zniekształcą obraz sytuacji.
Idą ciężkie czasy, wszyscy powinni sie przygotować na trudności w najbliższych miesiącach.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję. Po 10 września opowiem jak było
Odpowiedz

(17-02-2025, 19:26)pomarańczka napisał(a):  Dziękuję za postawienie kart Buźki 
Spróbuję i zawalczę w rekrutacji o to stanowisko.

Witaj Hazar,

Wracam z weryfikacja. Wzięłam udział w rekrutacji na to stanowisko, ale ostatecznie go nie otrzymałam. Nie był to jednak koniec perypetii. Inna osoba zatrudniona na to stanowisko została zwolniona i wówczas szefostwo przyszło do mnie z propozycją wsparcia ich w tym projekcie, którego dotyczyła rola. Tu jednak historia się kończy, bo nie zdecydowałam się wejść w tę rolę i ten projekt. 
Dziękuję za Twoja wróżbę.
Pozdrawiam  Buźki
Odpowiedz

Droga Hazar,

A czy zechciałabyś spojrzeć w karty i zapytać ich o osobę, o której ostatnio dużo myślę? Czy ta osoba myśli o mnie, czy ma jakieś uczucia lub intencje względem mnie?

Informacje imię, data urodzenia - podeślę w wiadomości.
Odpowiedz

Witaj Hazar

Czy mogę prosić Cię o wróżbę na nowy rok numerologiczny? Kwiatek
Chodzi o tematy: pracy, uczuć, niespodzianek, zagrożeń, radę od kart.
Dane na priv

Dziękuję i pozdrawiam
A
Odpowiedz

Witam Uśmiech 

Pszczółki mnie mocno absorbują, ale dzisiaj wieczorem prognozy będą.

Pozdrawiam Hazar  Buźki

Odpowiedz

Witaj Pomarańczka

Pytania: A czy zechciałabyś spojrzeć w karty i zapytać ich o osobę, o której ostatnio dużo myślę? Czy ta osoba myśli o mnie?
Królowa Buław - Tak myśli, intensywnie i często. Ona ma chyba żal, albo miała, ale wciąż widać go w jej oczach. I pokazał się smutek, tak jakby to już było któryś raz z kolei. I stała się zimna. Ona jest już pogodzona na tą chwilę.

czy ma jakieś uczucia?
7 Kielichów - Kiedyś były, ale teraz to szczątki jak potłuczona porcelana. Teraz przede wszystko są jak odbicia w rozbitym lustrze. Skrzywione i wyparte.

lub intencje względem mnie?
10 Mieczy - Nic dla niej już nie znaczysz. Nie ma żadnych intencji względem Ciebie.

No i w sumie to jest najlepsze. Jesteś skreślona i wszystko to co było. Ten żal w jej oczach już przygasa.
Jeśli masz w sobie siłę, możesz na nowo budować tą relacje i sprawić by była wspaniała, ale musisz wiedzieć jedno. Nie masz kredytu zaufania. Jeden błąd i wszystko stracone. Na pewno to będzie żmudne i efekty mogą nie pojawić się wcale. Ale jeśli ci zależy próbuj, miłość nie na takich zgliszczach się odradza.

wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Agata

Pytanie: wróżbę na nowy rok numerologiczny? [Obrazek: kwiatek.gif]

tematy: pracy - 7 monet, Królowa Mieczy
- Na dobrobyt przyjdzie jeszcze trochę poczekać, ale już pokazał się wybitny umysł w inwestowaniu i lokowaniu kapitału. Będzie związane to z pracą, ale w jakiś sposób będziesz przede wszystkim pracować na sobie. Czyli możliwy system prowizyjny. Nadchodzący rok to przede wszystkim wzmożona aktywność psychiczna, ale co "urobisz" w tym roku zaprocentuje w następnym. Poza tym spokój i zadowolenia będzie malować się na twojej twarzy.

uczuć - 7 Mieczy, 10 Buław - Uważaj na oszusta i nie pozwól się obciążać nie swoim problemami. "Stare czasy" w tym przypadku są dla słabych ludzi. Nie daj sobie wmówić że musisz komuś pomagać na ich wzgląd. Pod przykrywką relacji związkowej może kryć się zwykła pijawka która szuka żywiciela na chwile. Jak tylko mu się polepszy pójdzie do kogoś innego.

niespodzianek -Paź Mieczy, XIX Słońce
- Zaskoczy cię jakaś wiadomość z instytutu badawczego. To może być wynik i nie po twojej myśli, ale to i tak będzie miało znikomą wartość, bo pokazuje się po twojej minie jak musztarda po obiedzie. Czyli wiadomość o wiele za późno.

zagrożeń - As Monet, 6 Buław - Zwróć uwagę na ludzi z którymi będziesz pracować, bo mogą cię wciągnąć w podejrzane interesy z których później ciężko będzie się wybronić. Uważnie sprawdzaj każdą propozycje finansową i nie sugeruj się statusem materialnym. Może być złudny i tylko stworzony na potrzeby wizerunkowe.

radę od kart.- 4 buławy - Chroń swoją własność, swój dom. Nie wpuszczaj tam dziwnych ludzi. Dbaj by to było miejsce w którym odpoczywasz od zgiełku i stresu nabytego w ciągu dnia. By było czyste i pogodne, wtedy Ty taka będziesz Oczko piękna jak swój Dom.

Tak to wygląda, zawodowo ruszysz z kopyta. Skup się, bo możesz wiele osiągnąć i to przede wszystkim głową, bo aż mi świeci na karcie Oczko 
Reszta jakaś tak zwyczajna, bez szaleństw. Pocieszam cię tym, że czas teraz coraz szybciej leci i zaraz będę ci robić następną prognozę. 

wszystkiego dobrego Agata 
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Ci Hazar Kwiatek Kwiatek
Dobrze, że chociaż sfera pracy wygląda pomyślnie w kartach.
Co do uczuć to zawsze przyciągałam czy też wybierałam sobie partnerów nie do końca "fajnych" (mówię o tym z perspektywy czasu), dziękuję za przestrogę - na pewno będę miała oczy szeroko otwarte.
Wrócę w weryfikacją.
Pozdrawiam Buźki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości