17-06-2018, 15:11 

Zastanawiam się właśnie dlaczego muzyka disco polo jest tak popularna. Czytam dzisiaj , że Warszawie, stolicy naszego państwa są tłumy na koncercie disco polo. Doszłam do wniosku, że ta muzyka propaguje proste otwarte uczucia bez zawoalowania . Ludzie chcą odpocząć od problemów a przy tej muzyce groodbiorcówi ma taką szansę. 
Nie słucham takiej muzyki, to nie moje klimaty ale te tłumy mnie zastanawiają... Chyba po prostu jesteśmy mało wymagającym narodem pod kątem myzycznym i tyle. Inaczej skąd te tłumy brałyby się na koncertach?
Słuchacie takiej muzyki na codzień? Nie chodzi mi o wesela tylko o czas kiedy mamy w radio dostęp do róznych kanałów muzycznych.

Nie słucham takiej muzyki, to nie moje klimaty ale te tłumy mnie zastanawiają... Chyba po prostu jesteśmy mało wymagającym narodem pod kątem myzycznym i tyle. Inaczej skąd te tłumy brałyby się na koncertach?
Słuchacie takiej muzyki na codzień? Nie chodzi mi o wesela tylko o czas kiedy mamy w radio dostęp do róznych kanałów muzycznych.

Prosta ,łatwo wpadająca w ucho muzyka przy której można sie wyszalec. Ciężko się tańczy przy muzyce techno czy rap. Publiczność woli tradycyjne proste brzmienia muzyki przy ktorej mozna się dobrze bawic.Dawniej było obciachem przyznać sie że ktoś słucha tego typu muzyki.Nawet Ci którzy ostro krytykuja po cichu słuchaja tego typu muzyki. Dzisiaj disco polo przezywa rozkwit.Po prostu przebojowa taneczna muzyka dzisiaj niewiele różni sie od dance' owych piosenek ot co