Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Prosta -
Poczatek kochajacego lub przyjacielskiego zwiazku. W najlepszym przypadku to moze byc romans naszego zycia lub malzenstwo przepelnione rajem lub najprawdopodobniej wskazuje nowa przyjazn, dobre stosunki z ludzmi lub kolezenskie. To moze takze byc prezent, ktory jest w drodze do Pytajacego(cej), czesto pierscionek lub obraczka! Mozliwe takze narodziny dziecka.
Odwrocona -
To jest troche "rozrzedzona" wersja karty w poz.prostej, zatem uczucie lecz nie milosc w stosunku do osoby Pytajacej, a w bardziej smutnej wersji utrata uczuc w stosunku do osoby Pytajacej w momencie stawiania kart.
Sasha Fenton "Fortune telling by Tarot Cards"
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
As Pucharów
==================================
- może też mówić o tym, że ktoś może pomagać
- prawdziwa miłość
- szczęśliwe miejsce rodzinne
- osoba jest gotowa do miłości
-----------------------------------------------
As Pucharów w rozkładach
As Pucharów – na przyszłości
- jeszcze będzie klimat sprzyjający
----------------------------------------
W domach
As Pucharów (XII dom ukryty, nieświadomości)
- będzie miłość, prawdziwa miłość
------------------------------------------------------------------------------------------
Krzyż
As Pucharów przy Królowej Pucharów i przy Kapłance
- wskazuje na rys psychochondryczny, tzn. mamy już cos prawie wyleczone a myślowo ciągle sprawdzamy i możemy wybudzać złe samopoczucie
-----------------------------------------------------------------------------------------
Partnerski
As Pucharów - ( w podstawie)
- jest to szansa która trzeba wykorzystać. Samo pojawienie się Asa Pucharów w ogóle nie gwarantuje miłości. To jest potencjał.
Jeżeli w podstawie układu partnerskiego , porównawczego staje As pucharów to znaczy, że jest to szansa naprawdę na miłość taka niewykombinowaną, nie wyklarowana, nie wyimaginowana tylko taka prawdziwa czysta miłość. Ale żeby to się zmaterializowało musi zostać przerobione w taki sposób, żeby nabrało charakteru fizycznej realizacji.
- jest to potencjał emocjonalny, który jest jak najbardziej na tak (pytanie o relację).
==================================================
wg Danuty
Liczba postów: 436
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Odwrócony - w rozkładach dotyczących spraw biznesowych- m.in. może oznaczać wypuszczenie przez firmę akcji na rynek.
Liczba postów: 530
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
U mnie pokazał początek zakochiwania...
ale też widzę potwierdzenie, że im mocniej zależy tym bardziej boli.
Dlatego aż się z kielicha wylewa, aczkolwiek zdarzyły się nawet łzy szczęścia.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
As pucharów oznacza potrzebę kochania i bycia kochanym, potrzebę obdarzania miłością.
W podejmowaniu decyzji opiera się na uczuciach i emocjach.
Jeśli pojawia się w rozkładzie obok innych kary z tego koloru,jest dla nich silnym poparciem
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Znak Zodiaku: Baran ♈
Na pytanie o przyjazn,czy sie pogodzimy podczas tasowanie wylecial mi as kielichow,czyli moge interpretowac ze tak??
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Stworzyłem reprezentacje żywiołów w paradygmacie magii chaosu, sięgając do symboliki obecnej w rozmaitych tradycjach, nurtach i praktykach hermetycznych. De facto są to tarotowe asy, dlatego pozwoliłem sobie je tutaj zaprezentować.
Projekt całej talii w takim stylu to nie lada wyzwanie, ale może warto?
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A mi kokazał początek nowej znajomości, w sumie krótkie zauroczenie.
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 26
Reputacja:
15
W rozkladach zawsze wychodzi mi zakochanie
Natomiast karta dnia placz o nawet driobiazki .
Emocje emocje I jescze raz emocje
.
Nawet z najgorszego koszmaru nadejdzie przebudzenie.