Wróżba 2016 Zib

Witaj Uśmiech
Chciałabym poprosić cię o wróżbę dotycząca mężczyzny, z którym się niedawno rozstałam.
Sytuacja jest dość skomplikowana, gdyż mieliśmy się pobrać, wcześniej żadnych kłótni nic... wzięliśmy nawet nieformalny ślub taki między nami, a normalny planowaliśmy jak tylko się obronie. Ja miałam obronne inż. on wyjechał do matki za granice bo była chora.
Powiedział mi o tym po mojej obronie. Najpierw miałam ja tam przyjechać, potem powiedział że on wróci abym czekała. Pewnym monecie kontakt się urwał, bez powodu z dnia na dzień. Miałam złe przeczucia wiem że miał jakeś kłopoty, wiec pojechałam do jego szwagierki ona powiedziała z jest tam ciągłe ze pracuje, mówiła ze mówił abym czekała. Tak było prze jakiś czas. Cały czas miałam kontakt z nią i ciągle mówiła że wróci, itp.. bo przez nagły wyjazd stracił dużo pieniędzy.
Nagle w grudniu po ostanie rozmowie z nią odezwał się powiedział zapomnij o mnie, żadnych konkretów tylko odpowiedz nie wiem, chce być singlem nie chce ślubu nigdy. Potem zaczął mówić zostańmy przyjaciółmi ... teraz bywa że rozmawiamy cała noc i dzień otwarcie ale nie chce powiedzieć szczegółów co się tam stało...
Jego zachowanie jest irracjonalne bo szuka ze mną kontaktu mówi że jestem dla niego ważna. W rozmowie otwiera się a następnie, ucieka w pewnym momencie.
Gubię się w całej sytuacji i nie wiem czy mam walczyć o niego czy nie.

Tak więc proszę cię o wróżbę. Jak ułożą się nasze relacje w przyszłości oraz czy jest on obecnie związany z inną kobietą?
(Pytam inną kobietę, najpierw mówi ze jest z kimś , temu zaprzecza robiąc mi mętlik w głowie)
Dane wysyłam w PW
Wybieram talie ULWA  i 6 przełożeń
Deviant Moon Taro
Dziękuje ci ślicznie
niebiesko_oka
Odpowiedz

Karta z przełożenia jest zwykle takim duchem rozdania i cały przekaz kart wychodzi jakby z ust osoby przedstawionej na karcie. Tutaj widzę na tej karcie osobę, która potrzebuje czasu dla siebie, żeby zebrać siły i na nowo odkryć co w jej życiu jest ważne, co ma sens. Dotyczy to po równo i Ciebie i mężczyzny o którego pytasz. Karta pojawia się często w rozdaniach kiedy jakieś relacje czy wartości tracą znaczenie w Twoim życiu, kiedy zaczynasz czuć emocjonalną posuchę. To karta rozstawania się.

Pierwsza karta obrazuje obecną sytuację. Wiara w dobrą gwiazdę to ważna rzecz. Potrzeba często sporo siły, by wbrew wszystkiemu i wszystkim nie tracić nadziei. Czy dostrzegasz w obrazku tej karty emocjonalną posuchę? Kiedy ktoś rusza w świat daleko od bliskich i otoczenia gdzie dotąd przebywał nowe miejsce wydaje się obce i bardzo potrzeba czyjejś bliskości, wsparcia, dotyku. Ta karta to chwała kobiecości i fascynacji kobiecością. Bardzo możliwe, że ten element odgrywa jakąś rolę i wpływa na rozwój obecnej sytuacji pomiędzy wami.
Druga karta reprezentuje przeszkody i widzę na niej potrzebę przeobrażenia siebie i pozostawienie rzeczy, spraw, osób niepotrzebnych więcej dla Twojego rozwoju. Niewątpliwie cała sytuacja wywołuje głębokie i intensywne uczucia, ale powinnaś wiedzieć, że kiedy zbyt długo stoisz w otwartych drzwiach to może negatywnie wpłynąć to na Twoje zdrowie. Przeciąg szybko prowadzi do kataru. Możliwe, że czekają Cię wspaniałe zmiany, ale zapoczątkować to może tylko uzmysłowienie sobie końca pewnej ery, pozwolić aby drzwi zatrzasnęły się za Tobą. Nic na świecie nie trwa wiecznie. Możliwe, że najlepszym wyjściem jest oddać się swojemu przeznaczeniu, aby zobaczyć gdzie Cię poniesie. Kiedy kurczowo trzymasz się futryny i nie chcesz dalej iść to musisz uważać na pazurki, bo drzwi mają tendencję przycinania paluszków.

Trzecia karta mówi o tym na czym możesz się oprzeć. Rada tej karty to najwcześniejsze, jak tylko się da, rozpoznanie sytuacji gdzie nie ma zwycięzców, by wycofać się z gracją. Czasem chęć udowodnienia czegoś innym może nam samym zaszkodzić. Wiem, że obecny moment w Twoim życiu może wywoływać mieszane uczucia, poczucie niesprawiedliwości. Chęć zemsty, czy odegrania się zwykle nie przynosi ulgi. Karta sugeruje zaakceptowanie realiów. Często podstawowym problemem jest to, że zbyt duży nacisk kładzie się na etykę, na to kto ma rację, zamiast skoncentrować się nad tym jak samej być szczęśliwą i zdrową.
Ostatnia karta to wskazanie możliwej przyszłości i przedstawia osobę, która pełną życia i energii. To ktoś, kto nie obawia się spróbować czegoś nowego, sięgnie aby doświadczyć wszystkich możliwych smaków. Niezbędna jest tu odwaga i pasja i nie jest ważne czy inni potrząsają głowami nad tym obcym im "szaleństwem". Możliwe, że o ile dotąd powstrzymywałaś się to możesz potrzebować trochę takiej energii. Twoje poczucie pewności siebie ma tendencję wzrostu i pomoże Ci to w osiągnięciu celów. Jeśli karta wskazuje na osobę, na którą natrafisz na swojej drodze, to nie spodziewaj się zbyt wiele odpowiedzialności i poważnego zaangażowania. W tej dziedzinie łatwo o zawód. On raczej szybciej działa niż pomyśli i stąd wpada w kłopoty. 
Możesz mieć szanse na jakąś podróż. Jeśli osoba przedstawiona na karcie w Twoich myślach nawiązuje do mężczyzny o którego pytasz, warto pamiętać o potrzebie jasnej komunikacji, znalezienia czasu na rozmowę, bo to znacznie poprawia poczucie bliskości. Ten typ charakteru łatwo traci zainteresowanie jeśli relacja staje się łatwa do przewidzenia, trudniejsza czy mniej ekscytująca. Pomyślności
Odpowiedz

Witaj Uśmiech Dziękuje za rozkład i rady.
Chciałabym się tylko zapytać na jaki okres czasu rozkładałeś karty? Abym mogła mniej więcej umiejscowić to w czasie Uśmiech
Odpowiedz

Nie traktuj tego jak rady, bo to tylko materiał do przemyślenia, ledwo sugestie. Wróżby bez początkowego określenia czasu zwykle są na pół roku.
Odpowiedz

Zib napisał(a):Nie traktuj tego jak rady, bo to tylko materiał do przemyślenia, ledwo sugestie. Wróżby bez początkowego określenia czasu zwykle są na pół roku.
Prosiłam cię o wróżba jak ułożą się nasze relacje w przyszłości  z konkretną osobą (od tego momentu) i prawdę mówiąc nie wiem nawet jak twoje "sugestie" odczytywać. Pytałeś się konkretnie o moje relacje z ta osobą czy o moje życie uczuciowe? Bo relacja z tym mężczyzną jest dla mnie ważna bo przed związkiem z nim byłą oparta na przyjaźni przez kilka lat.
Wiele słyszałam i czytałam o twoich wróżbach jak dokładne, konstruktywne i precyzyjnie potrafią być, dla tego tak długo zdecydowałam się czekać na nią.
Odpowiedz

Dziękuje i przepraszam za zamieszanie ... emocje które ostatnio były, niestety ukazały się w twoim rozkładzie a ja początkowo ich nie zauważyłam i wszystko zmieniło się o 180 stopni. Początkowo jej nie rozumiałam, teraz po prostu widzę jak szaleńczo trafna . Według rady teraz etap czerpania z życia radości i przygotowania na resztę co przyniesie los.

Dziękuje i pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości