24-06-2015, 21:59 

Na upartego pasują wszystkie i z każdym się dogadać idzie, a jak widzisz chiński?? Ja jestem Bawolica z tego co pamiętam Ty też, z jakim Ci po drodze???

Bronka napisał(a):Aggata napisał(a):Pani Koziorozec i pan Strzelec totalna porazka !!! Koziorozec potrzebuje stabilizacji ale z panem Strzelcem bylo to niemozliwe...przynajmniej u mnie....
Znak znakowi nierówny ale ...Koziorożec i Bliźniak próbowałaś? szczerze to bardziej to mnie przemawia chiński

Związek wieloletni tworzę z Rybą. Na poziomie emocji to bardzo dobry wybór. Mój partner jest  bardzo troskliwy i empatyczny. Mijamy się czasami jeśli chodzi o spojrzenie na pewne sprawy, ale umiemy się dogadać.

Osobiscie kobiety bliznieta dzialaja mi  niesamowicie na nerwy , ale z facetami mam silna chemie aczkolwiek krotkotrwala

Kama napisał(a):Teraz poluje na jakiegos barana
	miranda05 napisał(a):Jak widzicie kobietę Lwa w związkach? Kto byłby dla niej najodpowiedniejszy?
 Napisałam ten post z czystej ciekawości, nigdy nie kierowałam się znakiem zodiaku w wyborze partnera. Natknęłam się na ten wątek i pomyślałam "ciekawe jakie znaki najlepiej do mnie pasują według horoskopu".
 Oczywiście mam świadomość tego, że może być tak, iż wyłapuję te sygnały które potwierdzają moje przekonania i obawy z nim związane i na nich się skupiam. Jednak to w jaki sposób mi odpisałaś, poruszając te kwestie o których najwięcej teraz myślę w odniesieniu do tej relacji to chyba jakiś znak 

drugi raz trafiam na faceta spod znaku byka. Jeden znak a każdy z nich jest inny. Mój znak to lew. Czy są jakiekolwiek szanse aby się udało? Czy lepiej dać sobie spokój?  
	betii33 napisał(a):Ja jestem Panna mój mąż Baran ,jesteśmy razem 18 lat są oste kłótnie i zgodaznak sloneczy to nie wszystko na 100% uzupelniacie sie ksiezycami moja kolezanka koziorozec jej facet strzelec i ktos zapyta jak sie dogaduja? a no dogaduja on ksiezyc w koziorozcu ona ksiezyc w lwie i wszystko jasne

anna_nie_karenina napisał(a):Jestem koziorozcem i jeśli mogę tak napisać to pociągają mnie aktywne znaki takie jak: bliźnięta, skorpion, baran.. nigdy nic z tego nie wyszło choć była fascynacja..Teraz jestem z Panna i mam "święty spokój"

Krystyna napisał(a):Zależy jak rozumiesz ten świety spokój... a nie jest nudno??Od miłości prawie zawsze oczekujemy nie wiadomo czego... fajerwerków każdego dnia, o każdej porze potem uczymy się, że dzień powszedni w związkach to życie po prostu.