08-06-2015, 09:36 

Zapraszam serdecznie do udziału w kolejnym warsztacie.  Pytania będą dotyczyły mojego dzieciństwa.  Jeśli ktoś ma czas i ochotę to będzie mi miło jeśli spróbuje swoich sił odpowiadając na następujące pytania:
1. Jakie emocjonujące dla mnie wydarzenie miało miejsce gdy miałam 15 lat?
2. Moi rodzice chrzestni nie uzgadniali między sobą jakimi prezentami obdarzą mnie w związku z moją I Komunią. Skutek tego był taki, że ojciec chrzestny postanowił ofiarować mi już po Komunii jeszcze jedną rzecz, którą w tamtych czasach uważało się za komunijne ABC. O jaki dodatkowy prezent chodzi?
3. Kiedy byłam mała "cierpiałam" na pewną przypadłość , której przyczynę przypisywało się mojej wrażliwej naturze. Co to było?
4. W drugiej klasie podstawówki uczęszczałam na pewne zajęcia pozaszkolne. Jakie?
Rozwiązanie podam w czwartek wieczorem. Życzę powodzenia

1. Jakie emocjonujące dla mnie wydarzenie miało miejsce gdy miałam 15 lat?
2. Moi rodzice chrzestni nie uzgadniali między sobą jakimi prezentami obdarzą mnie w związku z moją I Komunią. Skutek tego był taki, że ojciec chrzestny postanowił ofiarować mi już po Komunii jeszcze jedną rzecz, którą w tamtych czasach uważało się za komunijne ABC. O jaki dodatkowy prezent chodzi?
3. Kiedy byłam mała "cierpiałam" na pewną przypadłość , której przyczynę przypisywało się mojej wrażliwej naturze. Co to było?
4. W drugiej klasie podstawówki uczęszczałam na pewne zajęcia pozaszkolne. Jakie?
Rozwiązanie podam w czwartek wieczorem. Życzę powodzenia

Frekwencja była duża jak na dosyć rozbudowane pytania w poprzednim warsztacie. 

, Jak tak popatrzeć to wcześniejsze warsztaty były krótsze i stąd moja uwaga, ja np. mogę wieczorami posiedzieć nad moimi kartami, nie chcę w pośpiechu i rozkładać między garami, lubię poświęcić im trochę więcej uwagi tym bardziej, że nadal się uczę. Popieram was  wszystkie drogie kobitki, miło by było aby następny warsztat zawierał nie więcej jak 2 lub max 3 pytania tak jak było to kiedyś, w pierwotnym zamiarze Lady ,  zawsze zostanie coś w rezerwie na potem  

Ale dziękuję ci za radę i chęci.  

Wyraziłam tylko swoje zdanie na temat Waszej dyskusji, czy też raczej powiedziałabym kłótni z Perełką.
 tego  :angry-devil: a na koniec tego