15-04-2015, 22:48
Hahaha a wiesz że ja też w wieku 16 lat przestałam jeść mięso....przeczytałam książkę, coś tam obejrzałam i 4 lata to u mnie trwało...a potem wróciłam
z lenistwa przyznaję...nie przepadam za gotowaniem, ciągle gdzieś gnam, nie miałabym czasu dbać o zbilansowaną dietę...i nawet sobie przypomniałam o tym jak rozkładałam karty na Twoją zmianę
Dzięki za warsztat
z lenistwa przyznaję...nie przepadam za gotowaniem, ciągle gdzieś gnam, nie miałabym czasu dbać o zbilansowaną dietę...i nawet sobie przypomniałam o tym jak rozkładałam karty na Twoją zmianę
Dzięki za warsztat

Szkoda, że nie napomknęłaś o tym przy odczytywaniu kart, to przecież ewidentnie był przebłysk intuicji... bo w Twoich kartach tak wprost to raczej ciężko byłoby się tego doszukać... jedyne co mi się kojarzy, to zwierzęta na karcie Świat i koń na którym jedzie często Król Mieczy. Dziękuję
A tak na marginesie to ja też w wieku 17 lat przestałam jeść mięso tylko, że ostatecznie skłoniłam się ku temu po przeczytaniu pewnego, jak dla mnie drastycznego, wiersza. Widać słowo pisane ma ogromna moc. Pozdrawiam "współwyznawczynię"
Jak tylko wpadnę na pomysł to zadam pytanie na kolejny warsztat. Jeszcze raz dzięki