02-06-2013, 19:17
Wskazywało by na to, że jest to -1 piętro, tak mi się wydaje.
truskawk napisał(a):Wskazywało by na to, że jest to -1 piętro, tak mi się wydaje.
truskawk napisał(a):Chyba dużo ejst racji w tym co piszesdsz. Bardzo dziękuję za interpretacje
tak zupełnie od siebie mogę dodać, że w moim prywatnym senniku schody zazwyczaj oznaczają problem, czasem wysiłek lub zmianę... o co chodzi najłatwiej określić mi na podstawie "klimatu" scenerii. Może powinnaś na to zwrócić uwagę. Ponadto schodzenie jest dla Ciebie trudne, a wchodzenie łatwe... to tak jakby odwrotne zjawisko, niż w rzeczywistości...
Powiedz mi proszę, czy owo ciążenie spowodowane jest obecnością ludzi, czy bardziej wynika bezpośrednio z Ciebie.
Ale tez nie mogę iśc szybciej, bo Ci ludzie schodza przede mną
truskawk napisał(a):A co może oznaczać, to że jest na odwrót niż w rzeczywistości?W snach wiele rzeczy pozbawionych jest logiki
to może coś znaczyć, ale nie musi. Nie wiem, jak to interpretować.
))

olaola1988 napisał(a):Zawsze tlumaczylam to przemeczeniemi jak najbardziej możesz mieć rację!
truskawk napisał(a):Dzień dobry,ten sen jest cały czas taki samy ?
Ostatnio często śni mi się,
.Wielu ludzi miewa podobne sny, jest to dziwne, ale moze poprostu ludzie w tych czasach maja podobne problemy, sa czasami bezsilni. Mojemu bratu zas czesto sni sie ze zwija rolke papieru toaletowego, ktorego nie widac konca i strasznie sie przy tym meczy, taki sen moze miec takie samo znaczenie co upadek ze schodow, ze i w tym i w poprzednim przypadku jestesmy bezradni.