19-01-2013, 22:14 

Bliźniak. Kocham psy. Lubie koty. Czasami nie znoszę tak jak teraz 
 . Właśnie przed chwila rozpruł mi swoim pazurem opuszek palca na cm. 
  Jest okropny!!! Wszystko na mnie wymusza 

Dobrze wie, zaraza, że kiedy drapie meble to wstaję, a wtedy on z wielkim krzykiem, jakby go obdzierali ze skóry biegnie do swojej miski. Odsuwałam go od fotela. Wbił mi się zębami w dłoń i pazurem w palec. Jest podstępny i złośliwy. 

Rozpuszczony jak dziadowski bicz. Ostatnio nic nie mogę robić, bo ciągle na mnie się pokłada. Chyba złość mi mija. 
 A, tak w ogóle to wszystkie zwierzaki od małego kocham. Wszystkie były piękne, nawet wrona. 
 Do lasu nie wchodzę. Na sama myśl, ze jakiś żuczek, pajączek, mrówka i inne stworki mogą chodzić po mnie, robi mi się niedobrze. 

. Właśnie przed chwila rozpruł mi swoim pazurem opuszek palca na cm. 
  Jest okropny!!! Wszystko na mnie wymusza 

Dobrze wie, zaraza, że kiedy drapie meble to wstaję, a wtedy on z wielkim krzykiem, jakby go obdzierali ze skóry biegnie do swojej miski. Odsuwałam go od fotela. Wbił mi się zębami w dłoń i pazurem w palec. Jest podstępny i złośliwy. 

Rozpuszczony jak dziadowski bicz. Ostatnio nic nie mogę robić, bo ciągle na mnie się pokłada. Chyba złość mi mija. 
 A, tak w ogóle to wszystkie zwierzaki od małego kocham. Wszystkie były piękne, nawet wrona. 
 Do lasu nie wchodzę. Na sama myśl, ze jakiś żuczek, pajączek, mrówka i inne stworki mogą chodzić po mnie, robi mi się niedobrze. 

) potem psiaki ,konie aż do jaszczurek,które uwielbiam.Brzydzę się karaluchów a nie ufam wężom(są ładne ale z daleka)Mogę się pobawić też z dżdżownicą 

kameleona .. i tak samo wie ze ja to ja..niewiem jak niby gad gupi mowili a jednak si u mnie na piersiach lubi jak go całuje heheheh