21-11-2010, 23:04
Ja tu tylko sprzątam 8-)
Eremit napisał(a):Ja tu tylko sprzątam 8-)
lubia głaski ,bo ja Gwiazdę na 4 pozycji mam i potrzebuje tego jak powietrza ,by w koncu uwierzyć ,ze tez cos czasem potrafie . :oops: :oops:
Kurcze wygląda to jak pożegnanie ,a ja sie nigdzie nie wybieram
Dzieki
Bardzo miło, że dołączyłaś do naszego grona
Musisz jednak pamiętać, że wszystko robimy tu dobrowolnie, a także o tym, iż poza forum też pracujemy, więc czas mamy też ograniczony. Nie zrozum mnie źle, ale jest tyle rozmaitych wątków i też chcielibyśmy, abyś dzieliła się z nami swoją wiedzą i doświadczeniem
Popisz trochę w różnych tematach, poudzielaj się trochę, wtedy każdy z pewnością chętniej pomoże również i Tobie
Buziaki
jak mawiaja starzy gorale w Ameryce.Dopoki jestem unieruchomiona choroba to postaram sie Wam interpretowac ,jak leci po kolei .
Potem czas moj, tez bedzie pewnie ograniczony.
Cytat:Wiec pisze pisze ale jestem poczatkujacaIwanko, ja też jestem początkująca, ale się staram jak tylko mogę

Cytat:i nie chce pisac czegos co moze okazac sie pozbawione sensupo to tu jesteśmy, aby przedstawiać swój punkt widzenia i ewentualnie weryfikować wiedzę
wszystko ma swój sens, podczas dyskusji czy wymiany zdań wiele można się nauczyć lub douczyć
dlatego zapraszam chociaż do wątków ze znaczeniem kart
Cytat:Ostatnio mam gorsze dni i ciezko mi wykrzesac z siebie jakakolwiek energie...Tulę Ciebie do mojego serducha i wspieram
Serdeczności i buziaki
na tym forum znajdziesz dużo wrażliwych duszyczek i wszyscy wzajemnie się wspieramy, podbudowujemy, dodajemy otuchy, ale musisz do nas mówić-pisać, bo tak tylko możemy się na forum porozumiewać 
ivana napisał(a):Zrobilam oddzielny watek na moj Portret psychologiczny ale jak na razie nie mam odpowiedzi....;-(To najlepsze rozwiązanie, aby każdy założył wątek na swój portret
ivana napisał(a):Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?No wklejaj sobie
ale ponos swój watek załozyłaś :roll: Eremit napisał(a):ivana napisał(a):Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?No wklejaj sobieale ponos swój watek załozyłaś :roll:
Tutaj trzeba będzi posprzatać :|