06-12-2012, 16:52
Alatheo bardzo dziekuje Ci za uwagi...hm co do tych mniej scislych...zawsze wolalam scisłe przedmioty i humanistyczne były dla mnie przymusem
natomiast te finanse ...to całkiem nowy obszar jak dla mnie..na studiach conieco poznałam ale jakoś nigdy nie myslałam ze powinnam sie tym zainteresowac a teraz w sumie fartem udało mi sie dostac na dośc dobry kurs..tylko faktycznie tutaj to wymaga troche czasu zanim sie rozpoznam w temacie no i go ukończe...ja właściwie musze miec coś kreatywnego bo to jest mi bliskie jednak w obecnej pracy niestety osiagnełam pewien pulap i nie ma mozliwości na rozwój natomiast te finanse myśle mają tyle odrębnych zagadnień że może w tym sie odnajdę właśnie...
a co do mojego wyboru to wciąz zastanawiam się co lepsze...wiec tutaj jak najbardziej mi sie to potwierdza
natomiast te finanse ...to całkiem nowy obszar jak dla mnie..na studiach conieco poznałam ale jakoś nigdy nie myslałam ze powinnam sie tym zainteresowac a teraz w sumie fartem udało mi sie dostac na dośc dobry kurs..tylko faktycznie tutaj to wymaga troche czasu zanim sie rozpoznam w temacie no i go ukończe...ja właściwie musze miec coś kreatywnego bo to jest mi bliskie jednak w obecnej pracy niestety osiagnełam pewien pulap i nie ma mozliwości na rozwój natomiast te finanse myśle mają tyle odrębnych zagadnień że może w tym sie odnajdę właśnie...a co do mojego wyboru to wciąz zastanawiam się co lepsze...wiec tutaj jak najbardziej mi sie to potwierdza