15-08-2012, 17:43 

Hajja , Iwonka, Kuczmo , Rozi , Libra  brawo... zgadzam sie z Wami . Należy  pamiętać, tez o tym ,  ze to jest 9 numerologiczna . To Pustelnik , który sam przemierza swoja drogę . Liczba 9 poszukuje idealnych związków, idealnego partnera , wspaniałe przyjaźnie , ale sama nie jest wstanie , a i powiedziałabym więcej nie bardzo ma ochotę wytrwać w  związkach, nie ma ochoty na bliskości i na szczera przyjaźń .  Ma ogromna potrzeba wolności i niezależności . Jej  nie zamkniesz w klatce , bo ma ogromny głód poznania i poszukiwania i odkrywanie czegoś nowego.We dwoje  tego sie nie da zrobić 
   Mimo zaspokojonych potrzeb bytowych , materialnych jest samotna emocjonalnie . Tu nie można mówić o pełni szczęścia i bliskości z drugim człowiekiem , bo  brakuje tego ostatniego kielicha. Bardzo  często oderwana  od rzeczywistości , zanurzona w swojej wizji świata i swego wnętrza cierpi w samotności. Nie lubię 9 kielichów.  Ta wyjatkowo ukazuje  zaspakajanie tylko własnego ego nic więcej . 

Nie wiem dlaczego , ale ta karta kojarzy mi sie z Gorylem 

Mimo zaspokojonych potrzeb bytowych , materialnych jest samotna emocjonalnie . Tu nie można mówić o pełni szczęścia i bliskości z drugim człowiekiem , bo  brakuje tego ostatniego kielicha. Bardzo  często oderwana  od rzeczywistości , zanurzona w swojej wizji świata i swego wnętrza cierpi w samotności. Nie lubię 9 kielichów.  Ta wyjatkowo ukazuje  zaspakajanie tylko własnego ego nic więcej . 

Nie wiem dlaczego , ale ta karta kojarzy mi sie z Gorylem