31-07-2014, 20:48
To fakt, tu masz rację. Dziewczyna bardzo lubi seks a ten drugi facet z którym teraz jest jak twierdzi zaspokaja ją w 100%. W ogóle to my się znamy jeszcze z liceum i tak się przez lata przyjaźnimy, wiem o niej wszystko
. O wszystkim sobie mówimy i powiem Ci że ona poraz pierwszy tak wpadła. Będąc w małżeństwie nigdy nie zdradzała swojego męża. Nawet mi zbytnio o nikim z pracy nie opowiadała a gdy ten facet z którym jest teraz przyszedł to chyba od razu zwróciła na niego uwagę bo już pierwszego dnia gdy on się pojawił, zadzwoniła do mnie i mi wszystko opowiedziała. Wzięło ich chyba dość ostro oboje. W między czasie wyciągnęła od niego jego godzinę urodzenia bo miejsce i datę znała bo ona ma dostęp do dokumentów personalnych w firmie
. Wykreśliłam mu kosmogram + ich porównawczy i spójrz sama. Moim zdaniem widać tu mocne przyciąganie. Współgrają ze sobą świetnie. Co do jej rozstania to powiem Ci że ona chyba będzie chciała coś zmienić bo cały czas o tym myśli. Wydaje mi się (tak wnioskuję z rozmów) że męczy ją ta sytuacja bo zastanawia się jak to ugryźć i odejść od męża. Dla mnie sprawa jest prosta, poznała kogoś, mówi że go kocha więc biorę i odchodzę od męża. Sama tak zrobiłam, jestem przecież po rozwodzie bo moje małżeństwo to było głównie zauroczenie, później szybki ślub, dziecko, zauroczenie prysnęło i dopiero poznałam właściwego faceta. Ale decyzja była szybka, kiedy upewniłam się że chcę z nim być, złożyłam pozew o rozwód, pół roku i po sprawie. Teraz jestem z tym drugim i dopiero czuję że to jest to. Może w jej przypadku jest to samo tylko po prostu ona ma problemy z podejmowaniem decyzji co zresztą widać w jej horoskopie, że ma z tym problem. Jestem właśnie ciekawa tego jej tranzytu Saturna przez ASC. Jak Ci się wydaje, może on spowodować rozpad jej małżeństwa czy za słaby jest? Teoretycznie będzie on w opozycji do VII domu ... ale teoria teorią a życie życiem. Ja jej powiedziałam, życie za nią decyzji nie podejmie. Musi sama to zrobić. A jej małżeństwo już nigdy nie będzie wyglądało tak samo, zwłaszcza teraz gdy spróbowała z innym, który zaspokaja wszystkie jej potrzeby itd. To jest jak narkotyk. Jeśli kobieta ma super seks z innym facetem to będzie do niego wracała, bo to jak uzależnienie, szczególnie dla kogoś dla kogo seks jest ważnym aspektem w związku.