(09-04-2025, 16:59)Hazar napisał(a): Witaj szakal 165
Pytanie: czy to praca odpowiednia dla mnie ? w sensie jak to by wyglądało gdybym tam pracowała, jak to widzi tarot?
6 Mieczy - Byłaby odpowiednia, pod warunkiem że dostaniesz się pod opiekę dobrego mentora. Mogłabyś zawodowo wypłynąć na szerokie wody i jeśli pozwoliłabyś, by ster twojej kariery trzymał ktoś inny, mogłabyś wiele osiągnąć.
czy może jeszcze czekać aż się pojawi inna oferta?
6 kielichów - Tak dobrych ofert jak kiedyś możesz już nie otrzymać. Pokazuje się że twój najlepszy czas, gdy młodzieńcza świeżość prowadzi do boju już minął. Trzeba inaczej spojrzeć na siebie i oczekiwać ofert które bazują na doświadczeniu i tam kierować uwagę.
Wysoko eksploatacja ciała pod względem zawodowym już nie jest dla ciebie.
Próbuj, lepsze to niż czekanie na mannęmoże zaskoczy i poczujesz się jak na swoim miejscu.
Wszystkiego dobrego
Hazar
dziękuje za poświęcony czas i wróżbę.

Niestety muszę przyznać, że zapomniałam o tej prośbie o wróżbę, chyba nie ustawiłam powiadomienia mailowego.
Z tej pracy nic nie wyszło, ktoś się kontaktował ze mną w niedzielę ale w niedziele nie odpowiadam na telefony więc czekałam na kontakt w dzień roboczy ale kontakt nie nastąpił. Być może mogłam się sama odezwać ale trochę mnie to "ugryzło" , że dzwonili w niedzielę...
Praca nie była bynajmniej zmianowa.
teraz szukam dalej, byłam na rozmowie w innej firmie.
Przepraszam za niedopatrzenie, sama nie pamiętałam że pytałam w kwietniu na forum o inną rozmowę. Ale moje obecne pytanie dotyczyło innej całkiem pracy

jeszcze raz przepraszam.