Prośba o poradę - oczyszczenie

Witaj Małami

Pytania: Co było przyczyną jej zachowania wobec mnie? 
10 monet - Pieniądze lub inne dobra materialne. U podstaw jej zachowania wobec ciebie leżała tylko kasa.

Czy rzuciła na mnie jakiś urok?
9 kielichów - Ona nie rzuca uroków, to tylko ty zachłysnęłaś się jej urokiem. Tak mocno cię oczarował, że odpłynęłaś jak po narkotykach. Ona nie rzuca, po prostu ma taką cechę jest magnetyczna. Bije od niej blask. Ludzie do niej lgną jak muchy do miodu, chcą pławic się w obfitości. 

Jak mogę oczyścić swoją energię?
XVI Wieża - Z niej nie można, kontakt jest trwały. W twoim wypadku doszło do uszkodzenia podstawy, czyli trafiło cię w korzeń, Muladhare. Trzeba czasu i dopiero za jakiś czas kogoś poszukać, ale nie teraz, teraz  to strata czasu i pieniędzy. 

Czyli tak zwyczajnie: Wyobraź sobie że przytłukłaś palec i cały paznokieć jest pęknięty. Musisz zaczekać aż trochę odrośnie żeby w ogóle zobaczyć czy macierz nieuszkodzona. Jak będzie już dobrze widać, wtedy można szukać specjalisty, bo może wystarczy tylko kosmetyczka, ale może być potrzebny chirurg. 
Teraz zajmij się innymi sprawami, To już sie stało i teraz skutki będą trwać.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Prośba o poradę - oczyszczenie - przez Mała_mi - 24-08-2025, 07:33
RE: Prośba o poradę - oczyszczenie - przez Hazar - 24-08-2025, 12:08
RE: Prośba o poradę - oczyszczenie - przez Mała_mi - 26-08-2025, 18:49
RE: Prośba o poradę - oczyszczenie - przez Hazar - 27-08-2025, 15:45
RE: Prośba o poradę - oczyszczenie - przez Mała_mi - 05-09-2025, 14:45

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości