03-01-2022, 07:17
Przeczytałam, Kama... dziękuję za podrzucenie artykułu.
Faktycznie te przytaczane fakty (katastrofy) wydają się mocno naciągane, bo zawsze i wszędzie można coś takiego wyszukać. Czy od marca/kwietnia będzie lepiej? Możliwe - ale chyba nie we wszystkich aspektach.
Dodam - nieśmiało
moją interpretację, czy też moje przeczucia na temat roku 2022... nie astrologiczne (bo na razie się nie ośmielę), ale numerologiczne.
Moim zdaniem to będzie rok energii kobiecej - taka będzie aura tego roku.
Więc jeśli ktoś chce wiedzieć jaki ten rok będzie, to powinien zajrzeć w duszę kobiety, że tak powiem... zastanowić się jaka jest jej natura.
Polecę po największych stereotypach, ale o to w tym wypadku chodzi:
- dość bojaźliwa, lękliwa
- potrzebująca wsparcia, źle tolerująca samotność
- stawiająca na "kobiecy spryt", a nie walkę wręcz
- emocjonalna, rozchwiana, czasami wręcz nadwrażliwa, a czasem nawet histeryczna w swoich reakcjach
- nieskłonna do ryzyka (raczej zachowawcza niż zmienna)
- broniąca swojego terytorium, rodziny, wartości
- trzymająca się tego co zna, domu, i w wartościach czy też sprawach rodzinnych znajdująca oparcie, broniąca tego za wszelką cenę
- zmienna w nastrojach, a jednocześnie nie lubiąca zmian w otoczeniu
- nie tolerująca zdrady w żadnym aspekcie
- praktyczna, zaradna, dbająca o dom
A nade wszystko - potrzebująca miłości, rodziny, rozmowy, oparcia od bliskich.
"Kobieta" to w tym wypadku nie określenie kobiet w ogóle (czy też ich natury), ale cała ludzkość w 2022 roku, i aura jaka będzie jej towarzyszyć. W obliczu "wrogości" świata będziemy bardzo potrzebować bliskości drugiego człowieka, rodziny, po prostu tych którzy są nam najbliżsi. Osoby samotne, opuszczone - czy to w rzeczywistości, czy to po prostu czujące się w ten sposób - czeka bardzo trudny rok.
Jednocześnie wg mnie dalej będzie rosła rola kobiet, w wielu dziedzinach/aspektach ich głos będzie wybrzmiewał znacznien dobitniej niż dotąd. Strajki, polityka, sztuka, rodzina, media, internet, praca, sztuka, twórczość, jakakolwiek działalność... kobiety będą wszędzie bardziej widoczne niż dotąd.
Faktycznie te przytaczane fakty (katastrofy) wydają się mocno naciągane, bo zawsze i wszędzie można coś takiego wyszukać. Czy od marca/kwietnia będzie lepiej? Możliwe - ale chyba nie we wszystkich aspektach. Dodam - nieśmiało
moją interpretację, czy też moje przeczucia na temat roku 2022... nie astrologiczne (bo na razie się nie ośmielę), ale numerologiczne.Moim zdaniem to będzie rok energii kobiecej - taka będzie aura tego roku.
Więc jeśli ktoś chce wiedzieć jaki ten rok będzie, to powinien zajrzeć w duszę kobiety, że tak powiem... zastanowić się jaka jest jej natura.
Polecę po największych stereotypach, ale o to w tym wypadku chodzi:
- dość bojaźliwa, lękliwa
- potrzebująca wsparcia, źle tolerująca samotność
- stawiająca na "kobiecy spryt", a nie walkę wręcz
- emocjonalna, rozchwiana, czasami wręcz nadwrażliwa, a czasem nawet histeryczna w swoich reakcjach
- nieskłonna do ryzyka (raczej zachowawcza niż zmienna)
- broniąca swojego terytorium, rodziny, wartości
- trzymająca się tego co zna, domu, i w wartościach czy też sprawach rodzinnych znajdująca oparcie, broniąca tego za wszelką cenę
- zmienna w nastrojach, a jednocześnie nie lubiąca zmian w otoczeniu
- nie tolerująca zdrady w żadnym aspekcie
- praktyczna, zaradna, dbająca o dom
A nade wszystko - potrzebująca miłości, rodziny, rozmowy, oparcia od bliskich.
"Kobieta" to w tym wypadku nie określenie kobiet w ogóle (czy też ich natury), ale cała ludzkość w 2022 roku, i aura jaka będzie jej towarzyszyć. W obliczu "wrogości" świata będziemy bardzo potrzebować bliskości drugiego człowieka, rodziny, po prostu tych którzy są nam najbliżsi. Osoby samotne, opuszczone - czy to w rzeczywistości, czy to po prostu czujące się w ten sposób - czeka bardzo trudny rok.
Jednocześnie wg mnie dalej będzie rosła rola kobiet, w wielu dziedzinach/aspektach ich głos będzie wybrzmiewał znacznien dobitniej niż dotąd. Strajki, polityka, sztuka, rodzina, media, internet, praca, sztuka, twórczość, jakakolwiek działalność... kobiety będą wszędzie bardziej widoczne niż dotąd.