24-07-2011, 08:00
Dziękuje bardzo za rozpisanie i interpretację mojej piramidy.Wszystko się zgadza
!!!
Jestem teraz w trudnym okresie mojego życia, niepowodzenia w życiu prywatnym (rozwód) i zawodowym, śmierc taty,który dokładnie był taki człowiekiem jakim go opisujesz:luzak i dobry duch
.Zostałam sama z synkiem i mamą ,która jest typową numerologiczna trójką i jej charakter różni się całkiem od mojego.Ciężko nam czasami żyć razem
.
A ja jestem dokładnie taka jaką mnie opisujesz.Bardzo wrażliwa, reaguje na wszystko bardzo emocjonalnie, boje sie krytyki, chciałabym się często przebić przez tłum ale teraz myślę ,że brakuje mi kreatywnosci i siły przebicia. Walczę z tym wszystkim, staram się w sobie to zmienić, ale chyba to jest moja natura i nie jest to możliwe.I tak jak piszesz czekam teraz na jakieś cudowne rozwiązanie, mam nadzieję ,że kogoś poznam i zakocham się ponownie.Sfera uczuciowa jest dla mnie bardzo ważna, i gdy czuję się samotna jak teraz , nie mam energii i ochoty do życia.Ale z tego co piszesz to nie jest teraz czas u mnie na miłość...musze poczekać
W życiu zawodowym też się nie układa.Cały czas szukam czegoś w czym będe się czuła dobrze, swojego powołania
.Studia to była jedna wielka pomyłka dla mnie.Moja pierwsza poważna praca też.Teraz próbowałam otworzyc swój własny biznes , niestety się nie udało, może nie z mojej winy ale się nie udało
Może ten punkt zwrotny w którym teraz jestem coś zmieni.Muszę w to wierzyć.Dziękuje raz jeszcze.To jest niesamowite jak data urodzin ma wpływ na nasz charakter i nasze życie
!!!Jestem teraz w trudnym okresie mojego życia, niepowodzenia w życiu prywatnym (rozwód) i zawodowym, śmierc taty,który dokładnie był taki człowiekiem jakim go opisujesz:luzak i dobry duch
.Zostałam sama z synkiem i mamą ,która jest typową numerologiczna trójką i jej charakter różni się całkiem od mojego.Ciężko nam czasami żyć razem
.A ja jestem dokładnie taka jaką mnie opisujesz.Bardzo wrażliwa, reaguje na wszystko bardzo emocjonalnie, boje sie krytyki, chciałabym się często przebić przez tłum ale teraz myślę ,że brakuje mi kreatywnosci i siły przebicia. Walczę z tym wszystkim, staram się w sobie to zmienić, ale chyba to jest moja natura i nie jest to możliwe.I tak jak piszesz czekam teraz na jakieś cudowne rozwiązanie, mam nadzieję ,że kogoś poznam i zakocham się ponownie.Sfera uczuciowa jest dla mnie bardzo ważna, i gdy czuję się samotna jak teraz , nie mam energii i ochoty do życia.Ale z tego co piszesz to nie jest teraz czas u mnie na miłość...musze poczekać
W życiu zawodowym też się nie układa.Cały czas szukam czegoś w czym będe się czuła dobrze, swojego powołania
.Studia to była jedna wielka pomyłka dla mnie.Moja pierwsza poważna praca też.Teraz próbowałam otworzyc swój własny biznes , niestety się nie udało, może nie z mojej winy ale się nie udało
Może ten punkt zwrotny w którym teraz jestem coś zmieni.Muszę w to wierzyć.Dziękuje raz jeszcze.To jest niesamowite jak data urodzin ma wpływ na nasz charakter i nasze życie