06-03-2014, 17:49
aimichal napisał(a):Zadaj konkretne pytanie.
może zaczniemy od, ogólnie wiedza i poglądy wasze ?
aimichal napisał(a):Zadaj konkretne pytanie.
aimichal napisał(a):Z czasem, gdy wszystkich lepiej poznałem, wszedłem w posiadanie pewnej wiedzy, jej źródło to zbiór średniowiecznych manuskryptów łacińskich ocalałych po św. inkwizycji.
Sephinroth napisał(a):Witaj.
aimichal napisał(a):Nie wiem dlaczego jesteś pełny obaw. Narzędziem jest wiedza, przeznaczona dla wyjątkowej Osoby, której szukam. Jeżeli pytasz co my tam uprawiamy. Głównie rośliny. Zbieramy je, umagiczniam i wykorzystujemy w celu dostępu do Mocy. Nic nadzwyczajnego ale cudownego.
Chyba za pomocą różdżki![]()
I tłumaczenie magicznych słów "po mugolsku". Czy Twoje stowarzyszenie to fanklub J.K. Rowling na innym poziomie?![]()
Jeżeli czujesz, że to Ciebie szukam napisz mi to. Nie mam zamiaru wciągać kogo kolwiek do swojej grupy, jeżeli o to Ci chodzi. Chcę porozmawiać z kimś kto ma doświadczenie. Mój rozmówca musi mnie rozumieć.
aimichal napisał(a):Ignorancja jest słabą tarczą.
Masz jakieś pytania, możesz je zadać. Nie rozumiesz, widocznie nie jest Ci to pisane. Bóg przy Tobie przyjacielu.
Ja mam pytanie. Czy lubisz Nietzchego?![]()
Lubię.
Nitzche nie żyje.
aimichal napisał(a):Guru, to dobre. mam jednego Guru. Boga.
Masz jakieś pytania na temat Boga? Chętnie podzielić się refleksją na temat Boga.
Czyżby ktoś tu pozjadał wszystkie rozumy? Chętnie porozmawiam, lub zapoznam się z Twoim punktem widzenia. Doprecyzuj tylko, na temat którego bóstwa masz tak rozległą wiedzę.
Jest jeden Bóg.
aimichal napisał(a):To tarot wskazał mi kierunek moich poszukiwań i skierował moją uwagę na internet.
Może nie chodziło o to forum
czy może DT jest dla Ciebie jedynie potencjalnym miejscem rekrutacji do swojego zakonu?aimichal napisał(a):A jak wpadnie w niepowołane rece? Lepiej pytajcie na priv.
SeedCake napisał(a):Podziwiam wszystkich za cierpliwość. Ja tyle nie posiadam xD
ja tez juz nie
zbyt filozoficzne jak dla mnie

z innymi nie możesz porozmawiać?
aimichal napisał(a):Zastanawiam się po avaterze czy jestes babaka czy facio bo nie wiem jak do ciebie sie zwracać SeedCake. Jak macie poważne pytania napiszcie na priv. Mugole niech zostana tutaj, analizować i rozkładać na czynniki piersze zdania. Pa Mugii.

!Caliel napisał(a):Ej dziewczyny, zawstydzacie mnieCaliel Ty tak specjalnie tutaj kokietujesz
Tyle CI powiem
! Jakbys nie zdawal sobie sprawy ze swojej urody to bys mial inny Avatar
! Pzdr