14-12-2013, 00:11
jestem Bardzo!!! Wdzieczna!! 
Dziekuje

to naprawde mile

Dziekuje

to naprawde mile

Miriam napisał(a):I w takich chwilach pytanie Czego mężczyźni oczekują w związku nie ma dla mnie najmniejszego sensu, sprawia ze "nóż sie w kieszeni otwiera."tia... i 24 sposoby jak zadowolic faceta w łózku - bo się skicham ze śmiechu
ma_ewa01 napisał(a):Spokojnej nocy !!!Miriam napisał(a):I w takich chwilach pytanie Czego mężczyźni oczekują w związku nie ma dla mnie najmniejszego sensu, sprawia ze "nóż sie w kieszeni otwiera."tia... i 24 sposoby jak zadowolic faceta w łózku - bo się skicham ze śmiechu
M
Na szczęście było po północy
- inne poradniki czytałam
)
A ja odpowiedziałam na Twoje pytanie , gdzie szukam. Znajdź ten watek.
Teraz nie mam czasu.
Libra22 napisał(a):z tym wybaczaniem to też nie do końca tak jest, że trza każdemu i wszystko. Bośmy nie barany.No właśnie, Ewa...a podstawowy fundament rozwoju duchowego mówi - wybaczaj. No więc jak to jest?
)
.
Juz za parę dni będziemy obchodzić Boże Narodzenie. Człowiek wierzący powinien zastanowić sie nad słowami Jezusa"nie wybaczysz z serca nie znajdziesz się w niebie" Jeśli my wierzymy, ze Bóg odpuszcza nam nasze winy to również powinniśmy z godnie z jego nauką tak czynić. Cóż warta byłaby nasza modlitwa . Ojcze nasz, któryś jest w niebie, przyjdź Królestwo Twoje, bądź wola Twoja... i odpuść nam nasze winy jako i my odpuszczamy naszym winowajcom. Czy naprawdę odpuszczamy?
goya napisał(a):No i Mira, może nie uwierzysz, ale ja sie z Tobą...ZGADZAM![]()
W 99%!
1% to ten...ideowy![]()
Chyba, że go...uogólnimy...
Kiedyś pisałam o tym , ale przypomnę. Zadośćuczynienie to jest jeden z warunków wybaczenia.