11-12-2012, 19:00
Chlebek wyszedł bardzo smaczny . Zmieniłam troszkę przepis , bo dałam 4 szklanki maki pszennej i 2 maki żytniej . Miałam tylko jedna blaszkę keksowa , więc drugi bochenek ,( jak widać na zdjęciach) robiłam w małej brytfance. Nie mam zdjęcia drugiego chlebka , bo bardzo popękał mi przy wyjmowaniu z foremki. Foremkę , tez zniszczyłam
. Nie mogłam wyjąc chlebka , wiec na środku foremki ścisnęłam. Chleb popękał , a foremka się odkształciła. To trzeba mieć silę
Chleb i tak został zjedzony . Naprawdę smakowity jest.
. Nie mogłam wyjąc chlebka , wiec na środku foremki ścisnęłam. Chleb popękał , a foremka się odkształciła. To trzeba mieć silę
Chleb i tak został zjedzony . Naprawdę smakowity jest.

i dodałam do swojej bakaliowej mieszanki , którą chrupie co dzień. ![[Obrazek: goya004.jpg]](http://img850.imageshack.us/img850/6250/goya004.jpg)
.
Jestem w trakcie robienia Twego chlebka. Kupiłam suszone drożdże , ale tam jest napisane, na 500 gr maki, a i czy to jest przepis na 2 foremki czy jedną.
na sylwestra robię szaszłyki ten kto próbuje
Nie lubię miesić. Wole miziać.
![[Obrazek: chlebeksylli001.jpg]](http://img685.imageshack.us/img685/741/chlebeksylli001.jpg)