05-01-2013, 20:16 

No prosze to każda okolica słynie z jakiegoś potworka - ale i tak Diabeł Piuszczałka wygrywa

wiadomo! 

widziałem to 
 dobre jeszcze jest z tej samej serii jak wkładają trumnę z nieboszczykiem idą po wieniec i winda się z trumną  i delikwentem, który wsiadł zamyka 

Ta o psie wręcz magiczna

mi dziadek po śmierci śnił się kilka razy, do tego wybuchła przy mnie szklanka :p takie zjawiska nas spotykają 
 można wierzyć lub nie 
 ) i zobaczył małego jak to powiedział duszka który wisiał w powietrzu w przeciwnym rogu pokoju. Po chwili duszek, czyli taka biała mgiełka zaczął się przysuwać do niego, a on nie myśląc długo kopnął w niego nogą spod kołdry hehehe, duch się cofnął spowrotem do rogu i znów zaczął się zbliżać, a ten znowy nogą i kołdrą fuuuu.... potem sie odwrocił zamknął oczy i zasnął.

to był hardcore

Zabrakło mi tchu!!!  

Pawson87 napisał(a):kolega na studiach opowiadał nam o dziwnym stworze, który nękał czy nęka jego wieś. Mianowicie stwór mierzący gdzieś półtora metra czy mniejszy, który uwaga nazywany jest KUDKUDAKIEMmieszka w polach kukurydzy, robi duuże kupy i porywa zwierzęta. Do tego jest wredny chociaż nie opowiedział nam dlaczego ;p nawet o tym było w tvnie kiedyś ;p pamiętam i jak nam to opowiedział popłakaliśmy się ze śmiechu. On twierdzi że widział owego kudkudaka