Boski Tarot u Hazar

Dziękuję Hazar za postawienie kart. Widać jasno, że sprawa z jej strony jest zamknięta. To ważne, żeby wiedzieć kiedy dać sobie spokój.
Odpowiedz

Witaj Hazar, jak długo będę jeszcze pracować z tą osobą? Do końca tego tygodnia czy do końca następnego tygodnia? Miłego wieczoru  Prosi

Rozalka, zapomniałaś o weryfikacji wróżby na sierpień...
Odnośnie nowej wróżby...nie wiem co zrobisz, jeśli w kartach wyjdzie, że jeszcze dłuższy czas będziesz pracować w tym towarzystwie...z tą czy inną osobą...

Trochę zastanowienia...nie na  wszystko co dzieje się w Twoim życiu  zaglądaj w karty...czas dorosnąć ...
Odpowiedz

witaj Rozalka

Pytanie: jak długo będę jeszcze pracować z tą osobą? Do końca tego tygodnia czy do końca następnego tygodnia?

5 buław - Czas się nie pokazał, ale pokazały się konflikty i to poważne. Obijacie się na oślep jak wyrostki na wiejskiej zabawie. 
Nie liczyłabym na razie na zmiany, bo wszyscy jesteście dobrze zakorzenieni i w sumie nikt nie chce zmieniać ani działu, ani stanowiska. 
Wszystko co mówisz, myślisz i działasz, odbija się vice versa i nawzajem Oczko 

Odpuść Oczko , po co ci obrywanie po głowie. 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar bardzo dziękuję
Odpowiedz

Droga Hazar,

A czy zechciałabyś postawić karty na temat nie-milosny?
Od długiego czasu zbieram się aby w końcu kupić na kredyt własne mieszkanie. Cały czas mam pewien lęk w sobie, bo i sytuacja na rynku pracy, i wojna w Ukrainie, a do tego moje lęki związane z firmą, w której pracuję. No sporo tych straszaków, ale jak patrzę wstecz to zawsze jakieś straszaki są.

Czy możesz postawić karty na to, czy moja sytuacja finansowa i pracowa będzie stabilna? Czy uda mi się zaciągnąć kredyt i kupić mieszkanie?
Odpowiedz

Witaj Pomarańczka 

Pytanie: czy moja sytuacja finansowa i pracowa będzie stabilna? 

4 monety - Stabilna, ale tylko siłą twojej woli i dzięki oszczędności. Pokazujesz się jak dusigrosz i to może cię uratować w chwili gdy stracisz grunt pod nogami. Na pewno uda się utrzymać stałe zasoby, a to przełoży się na stabilność sytuacji.

Czy uda mi się zaciągnąć kredyt i kupić mieszkanie?
6 mieczy - Te plany kupna mogą się odłożyć, bo pokazał się wyjazd i możesz nie mieć wpływu na rozwój sytuacji.
Dołożenie 9 mieczy - Wprowadzi to natomiast jeszcze większy zamęt i te straszaki tylko się spotęgują i doprowadzą do rezygnacji z zamiaru kredytu i kupna.

Może być trudno, musiałbyś całkowicie zacząć żyć z dnia na dzień, bo to "zamartwianie" nie pozwoli ci na tak ryzykowny ruch jak kredyt. 
Masz mocno podrążone oczy i widoczny w nich lęk, więc musiałaby przywrócić sobie ufność dziecka, by nie bać się i wierzyć w "opiekę".

Na razie spokojnie, zbieraj na wkład własny, pamiętaj im mniej masz do spłaty, tym mniejszy ciężar na plecach. 
Będzie dobrze, zobaczysz.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Hazar  Kwiatek
Mnie to czekanie też trochę stresuje, bo już 37 lat mam i czasem myślę, że za chwilę będę za stara nawet na wzięcie kredytu. Trochę bez sensu się porównuje do znajomych, którzy od wielu lat żyją na swoim, ale wiem, że mieliśmy zupełnie inne sytuacje i inny start w dorosłe życie.
Uzbroje się w spokoj i dalej będę odkładać.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości