08-07-2025, 16:50
Witam serdecznie!
Chciałabym ponownie prosić o pomoc w zobaczeniu tego co niewidzialne gołym okiem
Od pewnego czasu pracuję nad sobą i wyciągam wnioski z przeszłości, obserwuje teraz uważniej swoje otoczenie i moja intuicja podopwoada mi aby nie mówić zbyt wiele pewnej osobie i nie radzić się jej a tym bardziej nie "chwalić się". Czy moje przypuszczenia są słuszne?
Czy ta osoba jest mi nieprzychylna/lub jest zazdrosna? Co myśli o mnie?
Jest to dla mnie bardzo ważne, bo chce sobie poukładać wszystko w głowie i w życiu, przeanalizować przeszłość i zamknąć ją.
Dane wysłałam w wiadomości.
Chciałabym ponownie prosić o pomoc w zobaczeniu tego co niewidzialne gołym okiem

Od pewnego czasu pracuję nad sobą i wyciągam wnioski z przeszłości, obserwuje teraz uważniej swoje otoczenie i moja intuicja podopwoada mi aby nie mówić zbyt wiele pewnej osobie i nie radzić się jej a tym bardziej nie "chwalić się". Czy moje przypuszczenia są słuszne?
Czy ta osoba jest mi nieprzychylna/lub jest zazdrosna? Co myśli o mnie?
Jest to dla mnie bardzo ważne, bo chce sobie poukładać wszystko w głowie i w życiu, przeanalizować przeszłość i zamknąć ją.
Dane wysłałam w wiadomości.

w poprsedniej firmie zwolniono mnie bezpodstawnie. Wynajęłam prawnika i dogadał się z firmą i wypłaca mi dodatkowe odszkodowanie byle nie iść do sądu.
taką miałam intuicję że ta wróżba odnosi się do poprzedniej firmy! Jesteś niezawodna!!
,
.Podjęcie decyzji było dla mnie dość trudne, ale zgodziłam się rozważając wszelkie plusy i minusy. Od połowy lipca zaczęłam na nowo w tym miejscu i z stąd moje pytanie, jak przez najbliższy czas (rok) będzie mi się w tym miejscu układało?
Nie ukrywam, że strasznie mnie to męczy
Czy ew. nasza relacja (zdrowa, oficjalna) ma sens, jest gdzieś na widok, czy jest ktoś nowy na horyzoncie?
Chociaż wyszło tak, że prawnik mnie "olał" to przez przypadek trafiłam na księgową z ogromną wiedzą (to na pewno ta w todze) .. jak się okazało znajomą, która jest mi wdzięczna za pomoc w jej sprawie, która miała miejsce jakiś czas temu. Uspokoiła i poprowadziła przez wszystko tak, że ze strony skarbówki do dziś cisza

on oczywiście się wytłumaczy, ale sprawa aż dziwna...