14-03-2019, 20:30
Witaj Luna ;
Pytanie: czy w ciągu 6 ms nastąpi jakiś przełom w tej relacji ?
XVII Gwiazda, 0 Głupiec, Królowa kielichów
Przełomu takiego wielkiego nie widać, raczej jest nadzieja że ta odległość się zmniejszy, ta królowa o tym marzy ;
jest pięknie zamyślona, widać że uczucie jakim go darzysz jest bardzo romantyczne, prawdopodobnie to nadal będzie na etapach poznawania jak do tej pory.
Pytanie: Jak relacja będzie ewoluować z waszych stron ?
Ty XIV Umiarkowanie, XVIII Księżyc - efektywne uwodzenie z twojej strony, ale takie bardzo wyważone i wyrafinowane, pomimo że będziesz w stosunku do niego z klasą to jednak te sygnały erotyczne będą bardzo czytelne ;
On 10 monet, Rycerz Mieczy ( Strażnik) u niego mam szczątkową informacje niestety jest odcięcie ze strony Strażnika ale to co zdążyło się pokazać to to że będzie materializacja z jego strony, bardzo możliwe że plany jakie ma względem Ciebie one w ciągu pół roku sie zmaterializują, może tak być że On Cię zaprosi do siebie, pokaże ci swoje włości i "skarby" ;
w sumie na tym trop się urywa, tak jakby jeszcze z jego strony ta linia czasu nie była gotowa ;
W każdym bądź razie Ty pokazałaś się w całym tym układzie bardzo wyraźnie, jego "rozmywa i odcina" czyli wniosek jest jeden relacja jeszcze jest w powijakach ( słabe łącza energetyczne )
Trzeba to rozwijać i działać bo tego brakuje ;
dosyć obiecująco sie to pokazuje ale to dopiero kiełkuje
wszystkiego dobrego
Hazar

Pytanie: czy w ciągu 6 ms nastąpi jakiś przełom w tej relacji ?
XVII Gwiazda, 0 Głupiec, Królowa kielichów
Przełomu takiego wielkiego nie widać, raczej jest nadzieja że ta odległość się zmniejszy, ta królowa o tym marzy ;
jest pięknie zamyślona, widać że uczucie jakim go darzysz jest bardzo romantyczne, prawdopodobnie to nadal będzie na etapach poznawania jak do tej pory.Pytanie: Jak relacja będzie ewoluować z waszych stron ?
Ty XIV Umiarkowanie, XVIII Księżyc - efektywne uwodzenie z twojej strony, ale takie bardzo wyważone i wyrafinowane, pomimo że będziesz w stosunku do niego z klasą to jednak te sygnały erotyczne będą bardzo czytelne ;
On 10 monet, Rycerz Mieczy ( Strażnik) u niego mam szczątkową informacje niestety jest odcięcie ze strony Strażnika ale to co zdążyło się pokazać to to że będzie materializacja z jego strony, bardzo możliwe że plany jakie ma względem Ciebie one w ciągu pół roku sie zmaterializują, może tak być że On Cię zaprosi do siebie, pokaże ci swoje włości i "skarby" ;
w sumie na tym trop się urywa, tak jakby jeszcze z jego strony ta linia czasu nie była gotowa ;
W każdym bądź razie Ty pokazałaś się w całym tym układzie bardzo wyraźnie, jego "rozmywa i odcina" czyli wniosek jest jeden relacja jeszcze jest w powijakach ( słabe łącza energetyczne )
Trzeba to rozwijać i działać bo tego brakuje ;
dosyć obiecująco sie to pokazuje ale to dopiero kiełkuje
wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."

innym razem koleżeńskie heheszki ale to sporadycznie, wiem, że to nieprofesjonalne zachowania, no nie radzę sobie z emocjami jednak, nie jest mi obojętny mimo wszystko

nienawidzimy się, więc nie ma co liczyć na to, że emocje opadną, jedyna akceptowalna opcja to ta, że nie będziemy razem pracować, widzisz ją tam w kartach ? Oby nie ona w tej denarowej

Ta współpraca, o której myślałam, miała być w lipcu, doszło jednak do nieoczekiwanej kolejnej kilka dni temu, a dokładnie we wtorek, pytałaś kart o kolejną współpracę a nie konkretnie o lipcową, więc chyba mogę już zweryfikować 
Ale byłam bardzo z siebie dumna i wszyscy dla których wykonywałam tę pracę byli ze mnie zadowoleni
No, ale na efekty trzeba będzie trochę poczekać i chciałabym jeszcze dopytać, jakie te efekty będą i jak zostanę oceniona
A chciałabym się tam do nich jakoś wkręcić na dłużej, żeby mnie brali pod uwagę w razie czego
Chyba, że pomyśleli- ooo, przyszła gwiazdorzyć z tymi swoimi długimi paznokciami