niebiesko_oka napisał(a):Witaj 
Chciałbym ciebie poprosić o rozkład na ukryte intencje dla 2 mężczyzn będących obecnie w moim życiu.
Informacje prześle na PW
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Rozkład Karoliny z DT
Pan S.
1 jak ta osoba mnie widzi - 5 Mieczy
2 jak wg tej osoby ja ją widzę - 6 Mieczy
3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz - Rycerz Mieczy
4 co naprawdę czuje ta osoba - 3 Kielichy
5 jak ona widzi naszą relację - Głupiec
Mało w tym rozkładzie jakichkolwiek uczuć. To raczej wojownicze postawy i walka o prym. Pan widzi w Tobie silnego rywala i każda wygrana z Tobą okupiona byłaby stratami. On sądzi, że jest dla Ciebie już przeszłością, że wszystko co było między Wami odeszło w zapomnienie. Uzbroił się więc, ukrył uczucia i bardziej się spodziewa kłótni z Tobą niż cieplutkiej relacji. Ma jednak dobre wspomnienia. Ceni Cię jako osobę. Lubi z Tobą niezobowiązująco pogadać, wyskoczyć gdzieś. Jeszcze liczy, że kiedyś zaczniecie od nowa budować wspólną relację. Czy uczuciową, trudno powiedzieć.
Pan M.
1 jak ta osoba mnie widzi - 5 Buław
2 jak wg tej osoby ja ją widzę - Gwiazda
3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz - 2 Mieczy
4 co naprawdę czuje ta osoba - As Buław
5 jak ona widzi naszą relację - Umiarkowanie
Tu nie ma konkretnych deklaracji. Jesteś dla pana wyzwaniem, w tym sensie, że chce udowodnić sobie, jaki to on jest cudowny i wspaniały. Wydaje mu się, że tak go właśnie postrzegasz. On sam jeszcze niczego nie zdecydował. Nie chce się angażować. Gonienie za króliczkiem najwyraźniej go zadowala i starcza. W obecnej chwili ma wrażenie, że może dokonać wszystkiego, bo jest taki męski i to poczucie go zadowala w zupełności. Będzię zachowywał się nadal ostrożnie, by nie spaść z piedestału.