Wróżba 2016 Galatea

Witaj Uśmiech
Chciałbym ciebie poprosić o rozkład na ukryte intencje dla 2 mężczyzn będących obecnie w moim życiu.
Informacje prześle na PW

Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Odpowiedz

niebiesko_oka napisał(a):Witaj Uśmiech
Chciałbym ciebie poprosić o rozkład na ukryte intencje dla 2 mężczyzn będących obecnie w moim życiu.
Informacje prześle na  PW

Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka

Rozkład Karoliny z DT

Pan S.
1 jak ta osoba mnie widzi - 5 Mieczy
2 jak wg tej osoby ja ją widzę - 6 Mieczy
3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz - Rycerz Mieczy
4 co naprawdę czuje ta osoba - 3 Kielichy
5 jak ona widzi naszą relację - Głupiec

Mało w tym rozkładzie jakichkolwiek uczuć. To raczej wojownicze postawy i walka o prym. Pan widzi w Tobie silnego rywala i każda wygrana z Tobą okupiona byłaby stratami. On sądzi, że jest dla Ciebie już przeszłością, że wszystko co było między Wami odeszło w zapomnienie. Uzbroił się więc, ukrył uczucia i bardziej się spodziewa kłótni z Tobą niż cieplutkiej relacji. Ma jednak dobre wspomnienia. Ceni Cię jako osobę. Lubi z Tobą niezobowiązująco pogadać, wyskoczyć gdzieś. Jeszcze liczy, że kiedyś zaczniecie od nowa budować wspólną relację. Czy uczuciową, trudno powiedzieć.

Pan M.
1 jak ta osoba mnie widzi - 5 Buław
2 jak wg tej osoby ja ją widzę - Gwiazda
3 jakie uczucia pokazuje ona na zewnątrz - 2 Mieczy
4 co naprawdę czuje ta osoba - As Buław
5 jak ona widzi naszą relację - Umiarkowanie

Tu nie ma konkretnych deklaracji. Jesteś dla pana wyzwaniem, w tym sensie, że chce udowodnić sobie, jaki to on jest cudowny i wspaniały. Wydaje mu się, że tak go właśnie postrzegasz. On sam jeszcze niczego nie zdecydował. Nie chce się angażować. Gonienie za króliczkiem najwyraźniej go zadowala i starcza. W obecnej chwili ma wrażenie, że może dokonać wszystkiego, bo jest taki męski i to poczucie go zadowala w zupełności. Będzię zachowywał się nadal ostrożnie, by nie spaść z piedestału.
Odpowiedz

Dziękuje za rozkład Uśmiech
Karty przerażająco dosadnie pokazały całość. Może po krótce opisze dla weryfikacji rozkładów

Pan S: Tak, czasem to wszystko wygląda jak walka, kiedy ja walczyłam on odcinał się pokazywał że jestem dla niego przeszłością, mówił ze nie ma już do mnie żadnych uczuć, kiedy on zaczynał otwierać się ja odcinałam bo bałam się ze będę znów cierpieć i tak w kółko. Ostatnio po kłótni z koleżanką on był wspierał mnie, powiedział ze żałuje tego rozstania bo nie doceniał tego co ma (nie chodziło o żadną zdradę) ale ja pełna złości i gniewu na koleżankę  powiedziałam parę słów za dużo. Potem bardzo tego żałowałam i znów on się odciął, a po kilku przepłakanych nocach ja również. Zawsze byliśmy przyjaciółmi i się szanowaliśmy ale ostatnio pojawiło się bardzo dużo niedopowiedzeń ... Karty mówią że on liczy że jeszcze zaczniemy wszystko od nowa , jakbym coś więcej jeszcze dla niego znaczyła ... bardzo liczę na to, bo mimo negatywnych myśli na temat naszej przyszłości bardzo bym tego chciała również.

Pan M: On pojawił się kiedy byłam w rozsypce, wsparł podbudował. Był dla mnie odskocznią, dobrym przyjacielem.... ale w tym wszystkim czegoś brakuje. Mimo iż bardzo go lubię, wspaniale spędza się czas. Coś sprawia ze odbieram go jakbym była dla niego taką osobą na chwile (on również jest po rozstaniu ). I tu karty bardzo ładnie pokazały że jemu odpowiada gonienie za króliczkiem bo ja potrzebowałam być goniona. Czasem czuje się z nim jak w takim odrealnionym świecie z którego bardzo szybko wracam do rzeczywistości, odbierając go jako osobę o 2 twarzach bo jest fajnie fajnie a potem znika na jakiś czas aby znów miło spędzać czas. Zobaczymy jak to się potoczy.. Uśmiech

Dziękuje jeszcze raz za rozkład bo wiem ze byłaś zapracowana Uśmiech

Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości