13-11-2011, 20:15 

trzymam kciuki  :handgestures-thumbup:

ale upiekszanie z cesarzową na pozycji 4 może nie być mocną stroną 
 a ezoteryką się interesuję już od prawie 10 lat, do wróżek zaczęłam chodzic jeszcze wczesniej i jest to temat, który mi się nie nudzi...mam zwatpienia jeśli chodzi o stawianie kart, dłuższe krótsze przerwy ale z duchową stroną życia raczej się nie rozstaję więc może być to rzeczywiście dobry kierunek...dziękuję dziewczyny! jak już otworzę ten sklep macie u mnie zniżkę 

Helge napisał(a):wstawiła za to serdeczny uśmiech![]()
dzięki Rani za czujność

Cytat:(1) IV (2) X (3) XXII (4) XIV (5) X (6) II (7) XIV (8) XII (9) VI (10) XII (11) VI (12) IV (13) XX (14) XII (15) X (17) VIII (18) XVIII

Cytat:1 świat
2 pustelnik (-)
3 mag
4 waga
5 fortuna
6 księżyc
7 pustelnik (-)
8 papież

. Wpływ miało na to moje naiwne marzenie które starałam się bronić, by być księgową, kimś ważnym, odpowiedzialnym za finanse, raportowanie coś jak urzędnik państwowy co potwierdza WAGA+FORTUNA (4i5). Co ciekawe skończyłam informatykę i ochronę środowiska i obecnie nie wiem co chce robić co lubię. Czuję że na siłę próbowałam być kimś kim nie jestem, i muszę zaakceptować moje zamiłowanie do delikatności i piękna. Nie czuję tego, może to czuję podświadomie?
Cytat:1(III) 2(V) 3(XIX) 4(VIII) 5(II) 6(X) 7(V) 8(XV) 9(II) 10(XIV) 11(XII) 12(XX) 13(XXI) 14(IX) 15(I) 17(XXII) 18(V)
.

Luks napisał(a):Hm ale realizacja misji jest chyba rozumiana szerzej jako misję na obecne wcielenie, a nie realizację swojej drogi zawodowej...
madrugada napisał(a):Oczywiscie, musimy brac pod uwage, ze rodzimy sie w okreslonych warunkach spolecznych i ekonomicznych i interpretacja kart bedzie musiala sie w jakims stopniu do tych warunkow dostosowac. Czesto rowniez pracujemy w danym zawodzie, bo tego od nas wymaga sytuacja
(31-03-2015, 01:20)dorota napisał(a):Cytat:1 świat
2 pustelnik (-)
3 mag
4 waga
5 fortuna
6 księżyc
7 pustelnik (-)
8 papież