Jak odnaleźć tego mężczyznę

witam,
chciałabym prosić o darmową wróżbę na forum.
Jakiś czas temu pewien nieznajomy poprosił mnie o numer telefonu, wpadłam mu w oko. Akurat wtedy był dla mnie w życiu ciężki, niesprzyjający etap i nie miałam czasu na znajomość. I  nie rozwinęła się ona, a teraz po czasie chciałabym spróbować odnowić kontakt. 
Moje pytanie do kart brzmi: w jaki sposób mogę odnaleźć tego mężczyznę?

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=16200
Miłym zwyczajem na naszym Forum jest, przynajmniej jednym słowem, zareagować na otrzymaną wróżbę i oczywiście pamiętaj o weryfikacji...
Odpowiedz

dodałam weryfikacje tam, gdzie to było możliwe.
Przepraszam ale zupełnie nie pamiętałam o mojej prośbie z kwietnia.
Moje imię Marta.
Odpowiedz

Witaj Szakal

Pytanie : w jaki sposób mogę odnaleźć tego mężczyznę?

10 kielichów - Działań nie widać, ale możesz się grzać tym wspomnieniem jeszcze dłuższy czas, zresztą podobnie jak On.
Pokazało się że to spotkanie to był szczyt tej relacji. Przespaliście najlepszy moment, teraz już jest "co by było gdyby"

tak to u mnie wygląda
Wszystkiego Dobre 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

dziękuję za poświęcony mi czas. Kwiatek  
Cóż, trudno, myślałam że jakoś się uda - szukałam przez ogłoszenia na spotted ale bez odzewu.

Czy mogłabym prosić jeszcze tylko o jedno? O zerknięcie na moje małżeństwo? Ponieważ ja odkąd się urodziły dzieci, źle czuję się w relacji, ona się zawaliła po porodzie i jestem samotna ze wszystkim, bez żadnego wsparcia. Czy poczekać i zbierać pieniądze na rozwód ? Bo chyba nic z tego nie będzie?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości