Liczba postów: 1.802
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.201
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj An_9
Pytanie: Pytanie: Jak przebiegnie planowane spotkanie?
As buław - Według planu wspaniale, jest ogień i namiętność. Jest nawet zadziornie i gwałtownie, żeby wszystko aż drgało, ale to tylko plan. On może nie wypalić. Scenariusz spotkania jest odrobinę z sagi i baśni, a tu raczej zapowiada się dystans i będzie go bardzo trudno przeskoczyć. Nic nie posunie się dalej, bo nie ma woli by się otworzyć.
I czy według kart do końca roku widać poprawę w tej relacji?
XIV Umiarkowanie - Do końca roku nie, ale widać pracę jak ktoś wkłada w tą relacje by ją poprawić. Tylko, że też to się dzieje jakby na odległość czy bardziej w czyimś wnętrzu. Tak jakby ktoś pracował nad nią w sobie, a relacja przecież jest między dwiema osobami.
Ogólnie ta relacja nie trzyma się ziemi. Po spotkaniu, jeśli do niego dojdzie, to raczej będzie zmierzać by się wypalić, bo czerwienie przechodzą w brązy i cały ogień tłumi się i zaczyna dymić. To zwyczajnie się wygasza. W nowy roku powinno być już po znajomości.
Tak to wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dziękuję. No trudno nie przeskoczę tego, nic na siłę.
Wrócę w przyszłym roku zweryfikować.
Reputacja:
8.201
Dziękuję za weryfikacje.
Pozdrawiam Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nie ma za co. Nie wyobrażam sobie tego aby nie wrócić i niezweryfikowac wróżby.
Dodam tylko, że jeśli chodzi o mnie to słabo to widzę na przyszłość jeśli chodzi o rozwój. No ale czas pokaże co będzie dalej.
Miłej niedzieli.
Reputacja:
8.201
Zawsze jest szansa
Choćby cały świat mówił że nie.
Ale to się dzieje poza ustalonym porządkiem i potrzebne jest wyrażenie "woli" tak samo mocne z obu stron.
Tylko spotkanie dwóch sił jest w stanie powołać "nowe " do życia, ale muszą się spotkać w połowie.
Nie jedno próbując dogonić drugie.