Czy mozna prosic o porade ?:)) -
devonaaa - 19-04-2012
Dzień dobry
moja data ur 30.04.1992 ostatnio podjełam sie transformacji numerologicznej natomiast z dnia na dzien czyje sie coraz gorzej mimo iz imion nowych uzywam od 2,5 miesiaca Czy to normalne? Moje wibracje sa aktualnie 9 8 8? Czy sa one odpowiednie dla mnie? Dodam że jeszcze sytuacja w moim domu jest napieta wiec moze moje odczucia sa tym spowodowane natomiast czuje sie bardzo samotna i zrozpaczona dlatego zdecydowałam sie zapytac na tym forum... Czy 9 jest bardzo wrazliwa liczba moze ona sprawia że mam ciagle "doły" i zamartwiam sie
Proszę o rade i zgóry z całego serduszka dziękuje ...
) Pozdrawiam Ewa
Re: Czy mozna prosic o porade ?:)) -
Kumczo - 19-04-2012
kochana zeby zmienic imiona to trzeba wyliczen z twoich imoin i nazwiska wewnetrznych potencjałów i na podstawie tego dobiera sie odpowiednie imie uzupełniajac potencjały katólrych masz brak , albo je równowaząc.Kto ci zmieniał te imiona?
devonaaa - 19-04-2012
Pani numerolog,mam do niej zaufanie ponieważ wielu ludziom juz pomogła ,kilku jest moimi znajomymi. Natomiast martwie sie czy mi pomorze poniewaz tak strasznie sie czuje
mimo iz pracuje z tymi imionami .Nie wiem co robic
Kumczo - 19-04-2012
Ty nie jestes 9 tylko 1
devonaaa - 19-04-2012
Tak ale poprzez interpretacje imion i nazwisk jesteem wewnetrzne 9 ...
Kumczo - 19-04-2012
To nie jest tak ze jak za dotknieciem czarodziejskiej rózdzki wszysto zaraz zacznie sie zmieniac , dla jednych dzieje sie szybciej , dla innych trwa to dłuzej , a ty jestes jeszcze młoda , wiec jeszcze nie masz takiej pewnosci siebie i zaufania jaka drogę wybrac.
Ta wibracja 8,9=8 jest dobra wibracja dla ciebie dodaje ci wiecej siły i wiary w siebie i swoje mozliwosci , a 9 uwrazliwia na drugiego człowieka.
ty potrzebujez pochwał za swoje osiagniecia , a jak ich nie masz łapiesz doła ze jestes do niczego , a cierpliwośc tez nie jest twoja mocna stroną.
devonaaa - 19-04-2012
No tak mozliwe ... Niestety nie mam wsparcia u bliskich raczej jestem krytykowana niz chwalona ...Najchetniej wyprowadziłabym sie z domu,bo jestem w nim całkowicei zdominowana i nie moge wyrazic samej siebie
ale z drugiej strony kocham moja rodzine i nie chciałabym żeby mieli przeze mnie jakies problemy
myslałam że ta zmiana mnie wzmocni ale stałam sie bardzo wrazliwa ta "9" chyba tak na mnie działa ...Wczesniej byłam osoba silniejszą i radziłam sobie jakos z sytuacjami w domu teraz wpadam w rozpacz ....Mam nadzieje że moze z biegiem czasu coś sie zmieni...
A czy stawia Pani tez tarota? Ewa 30,04,1992
Jesli tak czy mogłabym poznac przyszłe miesiace w moim zyciu Czy dam rade? Co ze mna bedzie? Mam chorego tate,który jest dominatorem w domu jest chory na chorobe alkoholowa.Jaki bedzie jego stan? Jedna z wrózek powiedziała mi iz w tym roku odejdzie on na tamten swiat Czy w najblizszym czasie to sie wydarzy? Pytam ponieważ mam przeczucie ze tak i wolałabym wiedziec by móc przygotowac sie do tego.Proszę o odp i dziękuje Pani z całego serca
Kumczo - 20-04-2012
Przykro mi ale Ja nie udzielam takich informacji jak smierc.Mogę postwic karty na ciebie.
devonaaa - 27-04-2012
Dobrze to bardzo proszę o postawienie kart na mnie...Bardzo dziękuje
Czy jest jeszcze szansa postawienia kart przez Panią?